Nyt fra Alanya

Johnny Hansen optager musikvideo i Alanya
I tirsdags gav Johnny Hansen og hans Country band et brag af en koncert på Oba strand nr. 6.

400 skandinavier havde købt billet til koncerten, som var arrangeret af Eurodan og Le Grille. Koncerten var første gang Johnny Hansen spillede med hans country band i Alanya, og aftenen var en stor succes hvor der blev danset og hygget i timevis. Sammen med koncerten blev der serveret en stor “country” buffet. 

Til koncerten blev der spillet sange som ”Garden Party”, ”Ring Of Fire” og Naturligvis Johnny Hansen egen hylstsang til Alanya “Hey Hey Alanya”.

Johnny Hansen og Country band optager video i Alanya

Men koncerten var ikke den eneste grund til Johnny Hansen er i Alanya med sit country band. De har nemlig også optaget musikvideo i Alanya.

Johnny Hansen har afsløret til Alanya.Dk at musikvidoen er til en helt ny sang og derfor har bandet deres producere med fra Sony music i Danmark. En nye CD er på vej fra Johnny Hansen og Country band, og på den CD kommer der 2 helt nye numre, hvoraf den enes musikvideo kommer til at være fra Alanya.

Optagelserne til den nye musikvideoen startede mandag formiddag på Le Grillé, derefter fortsatte optagelserne med en køretur i et folkevognsrugbrød, som undervejs måtte have skiftet dæk. Ved eftermiddags tid var teamet nået til En Vie Beach, hvor der sammen med optagelserne til musikvideoen også blev tid til en god frokost og lidt hygge med de danske gæster der var tilstede.

Omkring solnedgang var bandet på stranden, hvor et lille bål og solnedgangen skabte rammen for den perfekte optagelse.

Gik du glip af koncerten i år? Bare rolig Johnny Hansen har allerede offentliggjort på hans facebook side at de kommer igen i uge 38 næste år, hvor de ingen vil give koncert!

[unitegallery Johnny_hansen_alanya]
error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.