DecemberFestivallerNyt fra Alanya

Julemarked i Alanya – 9. december 2018

I år er det 9. gang der afholdes julemarked i Alanya. I år afholdes julemarkedet D. 9/12.

I 2010 blev den første julebazar afholdt, og i år er det 9. gang denne hyggelige begivenhed afholdes i Alanya.

Julemarkedet bliver arrangeret af Alanya kommune og byens Yabancılar Meclisi (udlændinge forening i Alanya), som også er dem, der har bekræftet datoen til Alanya.Dk før plakaten for julemarkedet er blevet offentliggjort.

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Det gode jule formål

Formålet med julemarkedet er at samle byens mange udenlandske beboere og flere forskellige lande fremviser deres lands juletraditioner på markedet. Overskuddet fra julemarkedet går til at forbedre forholdene for byens handicappede. I 2016 blev der blandt andet købt opladestationer til kørestole for overskuddet.

julemarked alanya, alanya julemarked, alanya julemarked 2018, alanya julemarked 2019

I forbindelse med julemarkedet hejses der også et 16 meter højt juletræ, som fungerer som centrum for markedet, og som flot lyser pladsen op, når solen går ned.

På markedet er det muligt at se, hører og smage på julen fra blandt andet Rusland, Ukraine, Polen, Holland og Norge. På julemarkedet bliver der også solgt julepynt og julekager fra de mange små boder.

Borgmester Adem kommer traditionen tro og holder tale samt forskellige julekoncerter vil blive afholdt. Alanya kommune forventer at flere tusind mennesker besøger julemarkedet i 2018.

 
Billeder fra Alanya Julemarked 2017:

[unitegallery Jul_2017]

Billeder fra Alanya Julemarked 2016:

[unitegallery Alanyajulemarked2016]

 

 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.