Johnny Hansen og Country friends Koncert D. 13/9

Den 13 september 2022 giver Johnny Hansen og Country band koncert i Alanya.

Det er 4. gang at Johnny Hansen og Friends koncert giver i Alanya, i år for første gang på Day One Beach.

Gå direkte til tilmelding (LUKKET)

Day One Beach åbnede i 2022 og stedet indeholder hotel, restaurant og Rooftop baren Privée. Dette var også lokationen, hvor året Sankt Hans blev afholdt. Fra stranden er der en uforstyrret udsigt over Alanyas smukke halvø og borgen.

Johnny Hansen og Friends koncerten er den perfekte mulighed for at nyde skøn country musik under varme himmelstrøg – med den perfekte udsigt til Alanya Borg.

Johnny Hansen koncert, koncerter i alanya, Kandis alanya, alanya Kandis, Johnny Hansen og Kandis, Johnny Hansen Country band, Country alanya, koncerter i alanya, Johnny Hansen koncert Alanya

Eurodan skriver således om koncerten på deres hjemmeside:

Vi inviterer til en unik aften på stranden i Alanya, hvor solnedgangen kan forenes med skøn countrymusik.

En stemningsfyldt aften, hvor Johnny Hansen, bedst kendt fra Kandis, hiver Country guitaren frem og giver koncert sammen med sit Country orkester på stranden. .

For den folkekære sanger Johnny Hansen har countrymusikkens nærvær og dybe sjæl en helt særlig plads – og pladsen er blevet større med årene. I 2015 udgav han sit første Country-album og nu har den populære danske forsanger og hans band fundet plads i kalenderen til at besøge os her under de varme himmelstrøg i Alanya og give alle en uforglemmelig aften.

I solnedgangen byder vi Jer alle op til dans, når Kandis-forsangeren Johnny Hansen går på LIVE med hans Countryband.

Kom og vær med til en aften hvor både ben- og lattermuskler skal bruges, i godt selskab med mu­sik, hygge og hvor god stemning i fokus.

Praktisk information

Pris: 45€ – Inkluderet i prisen: Entre til koncerten, Velsmagende anretning, excl. drikkelse. Under spisningen vil der i år være ekstra underholdning af Jens Varmløse.

Tidspunkt: Kl. 19.00

Adresse: Cumhuriyet, Ahmet Tokuş Blv. No:100, 07425 Alanya/Antalya. Se på Google maps her.

TILMELDNING ER LUKKET FOR KONCERTEN 2022

  Fornavn & efternavn (påkrævet)

  Bolig / Hotels navn (påkrævet)

  Antal deltagere

  Arrangørerne bag Country koncerten med Johnny Hansen og hans dygtige band er det dansk/tyrkiske firma Eurodan.

  BETALING: BANK OVERFØRSEL TIL JYSKE BANK REG. 5056 KONTO 0001325890 – BILLETTER SKAL BETALES SENEST 5 DAGE EFTER MODTAGELSE AF ORDREBEKRÆFTELSE.

  Video fra koncerten i 2017 på stranden i Oba – Se Johnny Hansen synge Hey Hey Alanya
  Johnny Hansen; Derfor elsker jeg ALanya.

  Johnny Hansen elsker Alanya og har haft bolig i Alanya i mange år. Han er også kendt som en fast del gadebilledet i Alanya, når han og familien besøger Alanya.

  Johnny Hansen har i et interview til Alanya.dk fortalt “Alanya har det perfekte klima, lokalbefolkningen er venlige og vi har et netværk af danskere som vi har et godt sammenhold med“ og det er en af grundene til han kommer til Alanya flere gange om året.

  Læs hele interviewet med Johnny Hansen her.

  Johnny Hansen koncert, koncerter i alanya, Kandis alanya, alanya Kandis, Johnny Hansen og Kandis, Johnny Hansen Country band, Country alanya, koncerter i alanya, Johnny Hansen koncert Alanya

  Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

  Denne artikel omhandler:

  • Johnny Hansen koncert Alanya 2022
  • Johnny Hansen og Country band
  • Johnny Hansen og friends band
  • Koncerter i Alanya
  • Dansk koncerter i Alanya
  • Koncert med Johnny Hansen i Alanya
  • Seværdigheder i Alanya
  • Koncerter i Alanya

  error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.