Koncert 17/9: Johnny Hansen og Country friends i Alanya

Den 17 september 2019 giver Johnny Hansen og Country band koncert i Alanya.

For tredje år i træk gentages succesen med country koncert i Alanya, når Johnny Hansen slår sig løs på på stranden ved Öztürk Kolcuoğlu Restaurant

Gå direkte til tilmelding (AFSLUTTET)

Koncerten foregik de første 2 år på stranden i Oba, men er i år rykket tættere på centrum og afholdes nu på Öztürk Kolcuoğlu Restaurants strand (Som ligger mellem strand nr. 1 og Soul of Coffee restaurant), hvor solnedgang og velsmagende anretning er inkluderet i prisen.

Koncerten er den perfekte mulighed for at nyde skøn country musik under varme himmelstrøg – med den perfekte udsigt til Alanya Borg.

Johnny Hansen koncert, koncerter i alanya, Kandis alanya, alanya Kandis, Johnny Hansen og Kandis, Johnny Hansen Country band, Country alanya, koncerter i alanya, Johnny Hansen koncert Alanya

Eurodan skriver således om koncerten på deres hjemmeside:

Vi inviterer til en unik aften på stranden i Alanya, hvor solnedgangen kan forenes med skøn countrymusik.

En stemningsfyldt aften, hvor Johnny Hansen, bedst kendt fra Kandis, hiver Country guitaren frem og giver koncert sammen med sit Country orkester på stranden. .

For den folkekære sanger Johnny Hansen har countrymusikkens nærvær og dybe sjæl en helt særlig plads – og pladsen er blevet større med årene. I 2015 udgav han sit første Country-album og nu har den populære danske forsanger og hans band fundet plads i kalenderen til at besøge os her under de varme himmelstrøg i Alanya og give alle en uforglemmelig aften.

På Stranden ved Öztürk Kolcuoğlu Restaurant kan du i godt selskab og højt humør får en skøn aften. I solnedgangen byder vi Jer alle op til dans, når Kandis-forsangeren Johnny Hansen går på LIVE med hans Countryband.

Kom og vær med til en aften hvor både ben- og lattermuskler skal bruges, i godt selskab med mu­sik, hygge og hvor god stemning i fokus.

Husk sidste tilmeldingsfrist den 15.09.2019. Billetter skal betales via bankoverførsel til Eurodan senest 5 dage efter modtagelse af bekræftelse.

Pris: 40€ – Inkluderet i prisen: Entre til koncerten, Velsmagende anretning, excl. drikkelse, Under spisning vil der i år være ekstra underholdning af Jens Varmløser.

DET ER IKKE LÆNGERE MULIGT AT TILMELDE SIG

Du kan bestille transfer til/fra  for 3.00 € pr. pers. pr. vej  Venligst vælg opsamlingssted ! Hjemtransport kl. 00:30

Arrangørerne bag Country koncerten med Johnny Hansen og hans dygtige band er det dansk/tyrkiske firma Eurodan.

Video fra koncerten på stranden i Oba – Se Johnny Hansen synge Hey Hey Alanya

Johnny Hansen; Derfor elsker jeg ALanya.

Johnny Hansen elsker Alanya og har haft bolig i Alanya i mange år. Han er også kendt som en fast del gadebilledet i Alanya, når han og familien besøger Alanya.

Johnny Hansen har i et interview til Alanya.dk fortalt “Alanya har det perfekte klima, lokalbefolkningen er venlige og vi har et netværk af danskere som vi har et godt sammenhold med“ og det er en af grundene til han kommer til Alanya flere gange om året.

Læs hele interviewet med Johnny Hansen her.

Johnny Hansen koncert, koncerter i alanya, Kandis alanya, alanya Kandis, Johnny Hansen og Kandis, Johnny Hansen Country band, Country alanya, koncerter i alanya, Johnny Hansen koncert Alanya

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Johnny Hansen koncert Alanya
  • Johnny Hansen og Country band
  • Johnny Hansen og friends band
  • Koncerter i Alanya
  • Dansk koncerter i Alanya
  • Koncert med Johnny Hansen i Alanya
  • Seværdigheder i Alanya
  • Koncerter i Alanya

 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.