Nyt fra Alanya

Kraftig regn skabte oversvømmelse i den nye tunnel

I januar startede byggeriet af den nye ringvej i Alanya. I juni stod den første del af vejen klar, en tunnel tæt ved Anadolu hospitalet. I går oversvømmede tunnellen så for første gang.

Et kraftigt regnvejr var varslet og søndag ramte store mængder vand Alanya, som nogle steder forudsagde kortere og længere strømafbrydelser og en oversvømmelse i den nye tunnel.

Alanya er vant til store mængder vand i vintermånederne og normalt kan Alanyas kloark system holde de vandmasserne. Om det er de storemægder vand på kort tid, mangel på stort nok kloaksystem i det nye byggeri eller noget tredje som har forsaget oversvømmelse vides endnu ikke.

Beredskabstyrelsen arbejdede hårdt på at pumpe vandet ud af tunnelen. Under oversvømmelsen stoppede et stort antal tyrkere tog billeder af de store vandmasser i tunnelen.

 

Udover oversvømmelsen i tunnellen, medførte de store mængder vand også stenskred med mindre sten flere steder i bjergene.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.