Nyt fra AlanyaRestaurantanmeldelser

Live musik på Pura Vida i Mahmutlar, Alanya

Elsker du Live musik og bydelen Mahmutlar?

Så vil du med sikkerhed også elske komme restauranten Pura Vida.

Den dansk/tyrkiske restaurant på hovedgaden Barbaros Cd. har nemlig live musik 2 gange om ugen. Det er 2 forskellige bands, der spiller i løbet af ugen, så der er noget for enhver smag.

Elsker du god live musik?

Feriestemningen bliver fuldendt, når man kan nyde en god middag efterfulgt af en kølig drink mens kan hører skøn musik spillet af et live band.

Om Torsdagen er der live musik med Gökhan Gültekin og om søndagen er det Salt Band, som også spillede sidste år, som går på scenen.

Hvis du vil være sikker på et bord tæt på scenen, så husk at booke bord i forvejen på +90 535 324 56 96 eller på Pura Vidas facebook.

Hvad er Pura Vida i Mahmutlar?

Ejerne af Pure Vida, det danske par Dorthe og Flemming Ølgaard, som åbnede restauranten i marts 2017, sammen med deres tyrkiske partner Kaya Catak. Pura Vida har også den smukke strandbar Pura Vida beach i Mahmutlar.

Pura Vida er på ingen tid blevet en af Alanyas mest populære restauranter i Mahmutlar og et sted mange danskere mødes under deres ferie for at nyde et godt måltid og lytte til det festlige live musik.

Praktisk information om Pura Vida:

Telefon: +90 535 324 56 96

Facebook: Pura Vida

Instagram: pura_vida_mahmutlar

Adresse: Mahmutlar, Barbaros Cd. No:189, 07460 Alanya/Antalya, Tyrkiet

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Sol.sunweb.dk - generelt banner

Denne artikel omhandler:

  • Restauranter i Mahmutlar
  • Mahmutlar Restaurant
  • Live musik i Mahmutlar
  • Mahmutlar Live musik Restaurant
  • Live musik i Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.