MagasinNyhederNyt fra Alanya

Magasin: August udgivelse sendt i trykken

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Årets andet magasin er netop sendt i trykken, og forventes tilbage indenfor 10 dage.

Ligesom årets 1. udgivelse er navnet på årets magasin Hello Alanya men som altid er magasinet måde på dansk og på engelsk.

Magasinet er blevet designet med både fastboende og turister for øjne, så der både noget for dem der besøger Alanya første gang, og for dem der kender byen rigtig godt, og gerne vil lærer endnu mere om Alanya.

Magasinet er gået i trykken og forventes leveret om max. 10 dage.

For at vise jer, hvad i kan glæde jer til, offentliggøre vi allerede nu forsiden på årets magasin.

https://alanyadk.dk/bestil-magasin/

 

Årets 2. magasin er fyldt med nyheder om Alanya, oplevelser i Tyrkiet, historier om lokale i Alanya, restaurant anmeldelser, guides, kultur og meget meget mere.

Når magasinet er blevet leveret af trykkeren og omdelt i Alanya, laver vi som altid en distributionsliste med stederne, hvor du kan hente årets bedste magasin.

Vil du gerne være sikker på at få et magasin? – Forudbestil et og få det leveret til Danmark! 

Forudbestil magasinet her!

 

Alanya.dks magasin hedder nu Hello Alanya

Læs også artiklen om vores nye samarbejde med Hello Alanya her. 

I år bliver Alanya.dks magasin endnu bedre, vi slår nemlig vores magasin sammen med Hello Alanya magasinet.

Hello Alanya magasinet har eksisteret siden 2006 og har i mange år været skrevet på engelsk. Kvinden bag Hello Magasine hedder Cindy Olcan, der ligesom Alanya.Dk, i mange år videre formidlet nyhederne, begivenhederne og fakta om Alanya til sine læsere. Cindy Olcan er uddannet journalist og er fantastisk med ord, hvilket kommer til at gøre dette års magasin endnu bedre.

hello alanya, alanya magasin, hello magazine, hello alanya magazine, magasiner i alanya, gratis magasin i alanaya, alt om alanya, alt om alanya magasin

Magasinerne vil som altid være på dansk og engelsk, og i det velkendte Alanya.dk design, men med Hello Alanyas detaljeret og dybtgående tekster.
GemGem

GemGemGemGem

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.