Mollys Pub er blevet solgt

Del på:

De sidste mange år har Mollys pub i Oba været et fast samlingspunkt for både fastboende danskere og turister.

Mollys pub er opkaldt efter ejernes søde lille hvide hund. Nu er det de tidligere ejers hund, for Mollys pub er nemlig blevet solgt.

Heldigvis er købet af Mollys pub med fortsat dansk ejer. Det er danske Peter Jensen som har købt Mollys Pub. Peter Jensen kender mange fra da han startede Harrys pub, og fra hans sæson som manager på restauranten EV i centrum af Alanya. Peter har i 2016 blandt andet haft arrangeret dansk middag på Ev efterfulgt af Fifi Dong koncert på Harrys pub. En koncert, der var en stor succes.

Peter fortæller til Alanya.Dk at købet af Mollys Pub var en hurtig beslutning, da han ikke ønskede det skønne dansker sted skulle falde i ikke-danske hænder. De tidligere ejer ønskede at sælge stedet, da der ventede nye eventyr for dem i Danmark.

Hvad er din plan for driften af Mollys Pub?

Jeg har endnu ikke en decideret plan, da købet næsten er kommet ligeså meget bag på mig, som på alle andre. Men jeg ønsker at drive det videre som et dansk mødested, men måske med et par koncerter og et chickenrace i løbet af året. Intet er endnu sikkert.

Normalvis serveres der håndmadder hver fredag, vil du også smører håndmadder til danskerne?

Jeg vil gerne udvide og lave dagens ret på mollys pub. Maden skal være dansk også vil det altid være muligt at få 2 deller med agurkesalat og brød.

Er din tid på EV så slut for nu?

Ja min tid på EV er slut. Efter min ferie til Danmark, rejser jeg tilbage til Alanya, og fra 1/12 åbner jeg Mollys Pub. Det betyder også at Mollys Pub er vinteråben i år, og jeg håber at se mange glade ansigter der.

Vigtigst af alt understreger Peter Jensen at den danske standart og ånd fortsætter på Mollys Pub, og at han ser frem til at drive stedet.
IMG_8055

Mollys-pub-alanya

IMG_8058

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.