MV: Ev restaurant i Alanya

Månedens virksomhed er en unik virksomhed, som Alanya.Dk vælger at sætte ekstra fokus på, så du kan lærer denne virksomhed bedre at kende.

Månedens virksomhed i august: Ev Restaurant
Ev restaurant åbnede tilbage i år 2000. Siden da har de serveret for gæsterne hver eneste dag i deres smukke restaurant i Alanya centrum.

Ev restaurant tilbyder gratis pick up service og hjemkørsel, til alle kunder i Alanya og omegn som ønsker at komme og spise i restauranten.

Ev restaurant, Ev restaurant alanya, alanya ev restaurant, Restauranter i Alanya

 Morderne menukort med mad fra Tyrkiet og Europa

I sommeren 2019 har Ev restarurant fået et nyt og spædende menukort med flere nye retter på.

Muslinger / Mussels Mariniere, med inspiration fra det belgiske køkken er det nye menukorts helt store favorit.

På menukortet finder du også retter som f.eks: Chicken alla quattro formaggi, Pizza ´Pollo Piccante`, Seafood Tagliatelle, Seafood Casserole, Mexican style fillet steak, Indian-style Chicken. 

Se hele menuen her.

Ev restaurant, Ev restaurant alanya, alanya ev restaurant, Restauranter i Alanya
Mussels Mariniere er den store favorit på det nye menukort.
Vegetar og glutenallergiker venlig

Ev restaurant går det ekstra stykke for deres gæster, så alle kan føle sig velkommen i restauranten.

På menu er der en række vegetar-venlige retter, som f.eks: Vegetable Casserole, Rustik Pizza, Mozzarella and tomato og Cheese Board.

Som en nyt er Ev restaurant også blevet mere bevidste om deres kunder med glutenallergi og derfor tilbyder de nu glutenfri pizzaer og glutenfri brownie.

Ev restaurant, alanya restaurant, restaurant anmeldelser alanya, Ev restuarant alanya, restauranter i alanya, alanya restuaranter
Rustik pizza (glutenfri eller normal), mezze, mozzarella og tomat slat, steak eller Brownie. Valget er dit når du besøger EV restaurant.
En restaurant med sjæl og liv

Ev restaurant er forbundet med et gammel traditionelt Alanya hus, som man når man besøger restauranten, er velkommen til at tage et kig inden i (der er blandt andet toiletter inde i hus samt i kælderen på siden af huset).

Det gamle Alanya hus er også grunden til navnet “Ev”, som er tyrkisk og betyder hus / hjem.

Alanya restaurant er kendt for flere ting, god mad og lækre strawberry daiquiri er nogle af dem. Men Ev restaurant er også kendt for deres arrangementer.

I juli måned blev der afholdt to koncerter med danske Peter Vildeman, som er kendt for at være en fantastisk sanger af Kim Larsens sange. Ev Restaurant laver også årligt en special menu til jul, nytår og påske. I påsken er der også mulighed for at måle på æg og deltage i forskellige konkurrencer.

Læs også >> Restaurantanmeldelse: EV Restaurant – Mærk Alanyas vibrationer

Live musik hver dag

På Ev restaurant er der hver aften live musik på restaurantens lille scene.

Blandt de forskellige musikere som optræder, er blandt andet danske Charlotte, som synger og skaber højt humør. Det er en år gammel tradition på Ev Restaurant med live musik og traditionen bliver holdt i live året rundt.

Mens du lytter til det skønne live musik, så kan vi varmt anbefale du nyder en af stedet mange desserter, f.eks den lækre cheesecake, eller nyder en drink lavet af stedets professionelle bartender team, før nævnte strawberry daiquiri er altid en succes.


Ev restaurant, alanya restaurant, restaurant anmeldelser alanya, Ev restuarant alanya, restauranter i alanya, alanya restuaranter
Glem ikke at smage en af EV´s mange desserter inden du forlader restauranten.
Praktisk information om EV restaurant:

Gratis Pick up service og bordreservation: +90 242 511 10 51

Åbningstider: Hver dag året rundt: 8.00 – 03.00.
Facebook: evrestaurant (Du kan også booke pick up og bordreservation via facebook)
Instagram: evrestaurantalanya

Find selv hen til restauranten: Hvis du selv ønsker at stå for transport til restauranten, så kan du tage busbusser 1 og 101, som køre på Atatürk Blv. Du kan også tage hvilken en af bybusserne, som kører til busterminalen i Alanya centrum og derfra gå den korte gåtur over til restauranten.

Kommer du i bil, kan du enten parkere foran restauranten eller i det store parkeringshus lige bag ved EV restaurant

Adresse: Şekerhane, Atatürk Blv. No:12, 07400 Alanya

Denne artikel er ikke-sponsoreret af EV restaurant.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.