Bo og BoligNyhederNyt fra Alanya

Nye regler for opholdstilladelse gælder ikke disse lande

Den 1.1.2020 træder nye regler for opholdstilladelser i kraft.

Siden midt november har halve informationer om de nye regler floreret på de sociale medier.

Alanya.Dk har aktivt fulgt med på de sociale medier, hvor måde fejlagtige oversættelser og frie tolkninger, af de nye regler har været delt.

I samarbejde med Tyrkiets integrations linjen, udlændinge komiteen og Doc Martin, vil vi i denne artikel forsøge at skabe overblik over, hvad de nye regler indebærer og hvem de rammer.

HUSK OGSÅ AT DU KAN FÅ HJÆLP AF ALANYA.DK TIL AT SØGE OPHOLDSTILLADELSE:

opholdstilladelse til tyrkiet, tyrkisk opholdtilladelse, ikamnt til tyrkiet, ikamet til tyrkiet, blå bog til tyrkiet, visum til tyrkiet, tyrkisk opholdstilladelse i tyrkiet, hvordan får man opholdstilladelse til tyrkiet, hvad er en tyrkisk opholdstilladelse,

Nye regler for opholdstilladelser

De nye regler for opholdstilladelser kan findes på statens hjemmeside. En notits om de nye regler er samtidig blevet medsent godkendte ansøgere til opholdstilladelser i 2019.

Læs reglerne for opholdstilladelse her.

Vi har oversat et udpluk af de vigtigste punkter i de nye regler her:

Følgende punkter kan give kortvarig opholdstilladelse til Tyrkiet

ARTIKEL 31 – (1) Følgende udlændinge kan få en kortvarig opholdstilladelse:

a) De kommer med henblik på videnskabelig forskning.

b) fast ejendom beliggende i Tyrkiet.

c) Etablere forretningsforbindelse eller forretning.

ç) Deltag i efteruddannelsesprogrammer.

d) Aftaler af Republikken Tyrkiet eller i fremtiden gennem uddannelse eller andre formål inden for rammerne af udvekslingsprogrammer for studerende.

e) Indkvartering til turistmæssige formål.

f) modtage behandling, forudsat at de ikke bærer en af ​​de sygdomme, der betragtes som en trussel mod folkesundheden.

g) Afhængigt af efterspørgslen eller afgørelsen af ​​de retlige eller administrative myndigheder bør forblive i Tyrkiet.

ğ) Overgang fra familieopholdstilladelse til kortvarig opholdstilladelse.

h) Deltag i kurser i tyrkisk læring.

i) Uddannelse i Tyrkiet gennem offentlige institutioner, forskning, og deltage i praktikophold og kurser.

ii) Ansøgningen senest seks måneder fra datoen for gradueringen end dem, der afsluttede deres videregående uddannelse i Tyrkiet.

(2) Kortvarig opholdstilladelse udstedes for en periode på højst et år ad gangen.

(3) Opholdstilladelser udstedt i henhold til stk. H) i stk. 1 kan højst udstedes to gange.

(4) Opholdstilladelser, der er indrømmet i henhold til stk. 1, i stk. 1, kan kun gives for en periode på højst et år.

De nye regler omfatter ikke disse lande.

Tyrkiet har problemer med udlændinge, der flytter til landet for at begå kriminalitet, arbejde ulovligt og med krigsflytninge, fra f.eks Syrien. Krigen i Syrien er officielt er slut, med de næsten 2 millioner syriske flygtninge forbliver i Tyrkiet, hvilket er dyrt og tære hårdt på det tyrkiske system.

Officielt gælder reglerne alle og den officielle udmelding vil også forblive sådan, for at fremstå upartiske. Men på Tyrkiets integrations linjen 157 bekræfter de, at pasholdere fra følgende lande ikke vil blive påvirket af reglerne:

Danmark, Sverige, Norge, England, Irland, Tyskland, Østrig, Belgien, Bulgarien, Tjekkiet, , Estland, Finland, Frankrig, Cypern, Kroatien, Holland, Spanien, , Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Ungarn, Malta, Polen, Portugal, Australien, Grækenland, Island, Israel, Slovakiet, Slovenien, Schweiz, USA, Kina, Japan, Canada, Sydkorea, Mexico, Chile, New Zealand og Den Russiske Føderations republikker.

MEN hvis de ansvarlige emigrations kontorer finder det nødvendigt, kan de, uden uddybende forklaring, afvise enhver ansøger fra hvilket som helst land.

tapu tyrkiet, skøde tyrkiet, skøde til tyrkisk bolig, Alanya, ferie i alanya, bolig ejer i alanya, bolig i antalya, lejlighed i alanya, billig lejlighed alanya, job i alanya, gode råd til ferien, batterier i alanya, bådtur i alanya

Boligejere og ægteparter til tyrkere ikke omfattet af denne regel

Dem, der har en arbejdstilladelse, familieopholdstilladelse, opholdstilladelse for studerende eller et skøde vil IKKE blive berørt af de nye regler.

Hvis du er boligejer i Tyrkiet, så er du heller ikke omfattet af de nye regler. Boligejere i Tyrkiet modtager nemlig ikke “turist opholdstilladelser” men derimod “boligejer opholdstilladelser”. Ansøgningsprocesserne for de 2 opholdstilladelser er identiske, men ansøgninger der indeholder et skøde på en bolig, bliver anderledes registeret i det interne system i Tyrkiet.

Reglerne gælder heller ikke dem der søger “familieopholdstilladelse”. Familie opholdstilladelser gives til de udlændinge der er gift med eller barn af en tyrker (ofte har børn af tyrkere statsborgerskab, men undtagelser findes). Det er dermed også vigtigt at understrege at DU IKKE kan få en familie opholdstilladelse, bare fordi du bor eller flytter til Tyrkiet med din familie. Lær reglerne for familie opholdstilladelser her ( punkt Aile ikamet izni – MADDE 34)

Denne del er ikke en nyhed.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Sol.sunweb.dk - generelt banner

Denne artikel omhandler:

  • Opholdstilladelse i Tyrkiet
  • Tyrkisk opholdstilladelse
  • Nye regler for tyrkisk opholdstilladelse

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.