Alanya.Dk Photography – Smukke fotos fra ferien

Alanya.Dk Service: Alanya.Dk Photography – Smukke fotos fra ferien.

Drømmer du om at få taget flotte familie billeder fra ferien, søde billeder af børnene, romantiske billeder med kæresten, eller måske nogle lækre billeder af dig selv til instagram eller facebook, så er denne service for dig!

Vi tager alle former for fotos i Alanya. Vi ønsker at tage billeder, som passer til dine ønsker og som du vil blive glad for.

Vi tager f.eks familie fotos, børnebilleder, model fotos og romantiske billeder. I kontaktformularen kan du uddybe præcis, hvilken form for fotos du ønsker at få taget.

BOOK DIT PHOTOSHOOT NEDERST PÅ SIDEN ↓

Photoshoot – Få tager unikke billeder fra ferien i Alanya.

Få et uforglemmeligt minde med hjem fra ferien i Alanya med et unikt photoshoot.

Photoshootet bliver lavet efter dine ønsker, og du kan frit vælge om det er familie billeder, solnedgangsbilleder, model billeder eller noget helt andet, du ønsker – valget er helt op til dig.

Billederne bliver tager i udendørsomgivelser i Alanya, som passer til de billeder du ønsker.

Alanya har et utal af skønne omgivelser, som passer til en hver form for fotos. Fotografteamet består af en dansker og en tyrker, som har stor erfaring med at tage billeder i skandinavisk stil i Alanyas naturskønne omgivelser.

Vores fotograf er tyrkiske Safa Karagöz, som er professionel fotograf og videograf. Med som dansktalende assistent er Tea Tougaard, som hjælper med at sørge for, at alles tøj og hår sidder pænt, at børnene kigger den rigtige vej (og meget gerne smiler) og at vinkel er rigtig, så alle fremstår bedst muligt på billederne. Tea har selv arbejdet mange år som model, og ved derfor en del om, hvordan man tager sig bedst ud på billeder.

Efter photoshootet og redigeringen af billederne, leveres 10-15 digitale billeder til jer, som i frit kan benytte på jeres sociale medier, som gaver til familien eller som et kært minde fra jeres ferie.

Husk at medbringe: Vand og små snacks, så i kan holde energien høj. Du er også velkommen til at medbringe flere forskellige sæt tøj, så du kan få flere forskellige udtryk på din billeder. Make-up og opsætning af hår er ikke inkluderet i photoshootet.

Se Alanya.Dk Photgraphy´s billeder på Instagram.

Fotos fra Alanya.Dk Photography

Model billeder
Familie- og børnebilleder
Alanya dk photography, Alanya fotoshoot, photoshoot alanya, alanya fotograf, fotograf alanya, alanya billeder, ferie billeder fra alanya, professionel fotograf alanya, alanya professionel fotograf, photographer alanya, alanya photographer

Photoshoot tilbud for 2021

I 2021 kan du få et super tilbud på photoshoots i Alanya. Vi tilbyder photoshoots i 2021 for kun 600 tl.

Inkluderet i dette tilbud er:

 • 1-2 timers photoshoot efter ønske (vi kommer til jer) med fotograf og dansktalende assistent.
 • 10-15 professionelt redigeret billeder i både print størrelse og til online brug.

Billederne vil blive tilsendt elektronisk, men ønsker I at få billederne på en USB og leveret til jer under jeres ferie, så kan denne service tilkøbes

BOOK DIT PHOTOSHOOT NEDERST PÅ SIDEN ↓

Vi gør det anderledes end andre fotografer i Alanya

Vi ved, at vi langtfra er den eneste fotograf i Alanya. Men vi gør tingene lidt anderledes.

Ved os betaler du for dit photoshoot og får selv 100% lov til at vælge temaet for dit photoshoot. Du får alle billederne elektronisk og uden logoer på.

De fleste andre fotografer i Alanya tilbyder deres photoshoots gratis, mod at du så efterfølgende skal betale op til 10€ pr. billede. Billederne er ofte printet, uden mulighed for at få dem elektronisk og med fotografens logo på billedet.

Vi synes I fortjener billeder, som kan bruge på de sociale medier, printes til mormors kaminhylde, eller bruges på på CVét. Med 10-15 elektroniske billeder uden vores logo på billederne, synes vi, du får de feriebilleder, du fortjener af Alanya.Dk Photography.

Vi tilbyder også at I selv må vælge, hvilket billeder i ønsker at få redigeret.

Book dit photoshoot her

  Læs også >> Isparta´s smukke lilla lavendel marker

  Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

  Denne artikel omhandler:

  • Alanya photoshoot
  • Alanya photoshooting
  • Photographer Alanya
  • Alanya dk Photography
  • Ferie fotos i Alanya
  • Alanya fotograf
  • Fotograf Alanya
  • Professionel fotograf Alanya
  • Alanya.Dk Photography

  error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.