MagasinNyhederNyt fra Alanya

NYHED: Magasinet bliver til en rejseguide

Vi ved, I har ventet tålmodigt, og det takker vi jer for!

I år har vi en nyhed til jer: Vi har ændret formatet på vores magasin fra et A4 magasin til en A5 rejseguide på 100 sider!

I skrivende stund er den nye rejseguide i gang med at blive trykt.

Rejseguiden er desværre blevet 2 uger forsinket, da den tyrkiske şeker bayramı i år var forlænget for mange til 9 dage, i stedet for de sædvanlige 3 dage, og vi har derfor ikke kunne komme i gang med at trykke guiden.

bog om alanya, bog om tyrkiet, tyrkiet bog, alanya bog, bøger om alanya, alanya rejseguide, alanya.dk rejeguide, magasin alanya, alanya magasin, alanya dk magasin, hello magasin, gratis magasin, magasin om Tyrkiet, ferie i alanya, sunweb, suncharter, eurodan, Tea Tougaard, rejseblog Tea Tougaard, Forside model Tea Tougaard

Vores nye rejseguide

I 2015 udgav Alanya.Dk sit første magasin. I 2017 slog vi os sammen med Hello Alanya magasinet og i 2019 bliver vores magasin til en rejseguide.

Formatet er blevet ændre til A5, i stedet for A4. Det mindre format vil gøre det nemmere for vores læsere at have bogen med sig rundt, og brugte den som opslagsværk under deres ferie i Alanya.

Den nye rejseguide bliver, som navnet indikere, en guide som giver brugbare oplysninger, inspiration til oplevelser i og omkring Alanya, gode råd til rejser rundt i Tyrkiet og parlørs til rejsen.

Læs også>> Rejsebloggen Tea Tougaard: Forsiden 2019

Glæd dig blandt til vores guide med; Aktiviteter for børn i Alanya, fisk fra Tyrkiet, mangal og meyhane, skønhedsbehandlinger i Tyrkiet, guide til tyrkisk mad du skal smage og en oversigt over Alanyas bedste souvenirs.

Rejseguiden bliver udgivet på 3 forskellige sprog; Dansk, Engelsk og Russisk. Hver sprog har sin egen udgivelse.

Du kan forudbestille magasinet allerede nu, til levering på din adresse i Danmark (100 kr porto) – Klik her, eller gratis afhente det ved vores samarbejdspartnere, når magasinet er leveret.

Når Rejseguiden er blevet leveret af trykkeren om 7-10 dage og er omdelt i Alanya, laver vi som altid en distributionsliste.

Vi har i alt udgivet 7 magasiner på 4 år. Alle magasinerne kan læses online her på siden (vælg menupunkt Magasin – Læs magasin online).

Læs også>> Alanya.Dk magasin august 2018

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Bog om Alanya
  • Magasin om Alanya
  • Rejseguide om Alanya
  • Alanya.Dk Resjseguide
  • Alanya rejseguide
  • Alanya bog
  • Rejseblogger Tea Tougaard

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.