Organic House – Nyt økologiske supermarked i Alanya

Organic House er desværre lukket i 2017

Organic House er Alanyas nye store økologiske butik.

Organic House åbnede dørene for lidt over en måned siden og har et stort udvalg af økologiske madvare, kosmetik og hverdags produkter. Butikken er moderne og smart indrette men en præsentabel stil, som tydeligt viser butikkens mange vare frem.

Butikken ejes af tyrkiske Yusu Yün og hans familie. Yusa Yün er uddannet økologi-inspektør og udover at drive Organic House med familien, arbejder han sideløbende for den tyrkiske regering med kontrol af økologiske vare på det tyrkiske marked.

thumb_IMG_2371_1024

Yusu Yün fortæller til Alanya.Dk at økologi kontrollen i Tyrkiet, er den samme som i EU. Når et produkt er godkendt som økologisk mærke i Tyrkiet, får det ORGANIK TARIM mærket.

Økologi fra alle verdens lande

Organic house er på mange måder en international økologi butik. Butikken indeholder nemlig økologiske produkter fra hele verden, herunder italien og Danmark. Fra Danmark fra man bla. købe den populære økologiske solcreme Derma. Det er Yusa Yün som selv importere produkterne, og dermed skære et dyrt mellemled fra.

alanya-organic-house

Økologiske produkter til fair priser

Yusa Yün ved at mange forventer at økologiske produkter er mange gange dyre end almindelige produkter, men han mener ikke det er tilfældet i Organic house. Ved selv at impotere alle sine vare, kan Yusa Yün holde priserne nede på butikkens mange vare, og i nogle tilfælde sælge dem til næsten sammen pris, som den ikke-økologiske vare koster. 

 En butik i konstant udvikling

Selvom Organic House i sin korte levetid allerede har opbygget et utrolig flot koncept, planlægger Yusa Yün alligevel at udvide endnu mere. Han vil blandt andet gerne have en afdeling, hvor man har mulighed for at komme og lave sin egen creme, men også udvide indenfor Detox området.

IMG_7823

Butik og cafe i et´

Organic house er ud over at være et økologisk supermarked, også en cafe. Med produkter fra butikken servere de blandt andet tyrkisk morgenmad, omeletter, toast og et stort udvalg af drikkevare.

Praktisk information

Adresse: Organic house ligger imellem Alanyum og Kipa på sammen vej som Tahtakale. Se kort her!

Telefonnummer til free pick up service: +90530 567 6869

Åbningstider: Hverdag fra 09:00 – 23:00

Husk at besøge Organic house facebook side her!
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.