NyhederNyt fra AlanyaSeværdigheder

Nyt voksmuseum åbner i Alanya

I 2021 åbnede en dyrelæge i lokalerne. Voksmuseet blev aldrig åbnet.

Nye sjove og anderledes seværdigheder åbner hvert år i Alanya.

I 2017 fik Alanya sin egen turist ubåd, ved navnet Nemo og i 2018 åbnede Upside Down villa ved Dim Cay.

Året nyhed i Alanya for 2019 kan meget muligt blive et nyt voksmuseum, som lige nu bliver bygget, ved tunnel på indfaldsvejen, ikke langt Anadolu hospitalet.

Der har tidligere været et lille voksmuseum på havnen i Alanya, ved siden af kommunens te-have og radiobilerne, men museet lukkede for omkring 2 år siden. I det gamle voksmuseum i Alanya var der figurer som Einstein, Shrek og Fiona, Paven, Marilyn Monroe og Tyrkiet grundlægger Atatürk, som er en populær figur på de tyrkiske voksmuseer.

Alanyas nye voksmuseum

Vi (Alanya.Dk) ved endnu ikke andet om det nye voksmuseum end dets placeringen, som er i det gamle Everfit fitnesscenter, der er 2 etager stort.

På facaden er der allerede sat et skilt op med teksten “Balmumu heykel müzesi” (tyrkisk for voksmuseum) og nedenfor står der “Wax museum” på engelsk.

Voksmuseum Alanya, alanya voksmuseum, wax museum alanya, alanya wax museum, Balmumu Heykel müzesi alanya, seværdigheder i alanya, alanya seværdigheder, oplevelser i alanya, oplevelser for børn i alanya
Igennem vinduet ses en Michael Jackon ligende voksfigur og et receptions område.

Inde i museet er der kun opstillet én voksfigur indtil nu. En Michael Jackson lignende figur kan ses igennem vinduet.

Om det er voksfigurerne fra det gamle voksmuseum i Alanya, eller om det er helt nye voksfigurer der kommer til at være udstillet på museet, ved vi heller ikke endnu.

Alanya.Dk følger udviklingen i det nye voksmuseum tæt, og vi lover at skrive en opdatering, så snart vi har flere informationer om det nye museum i Alanya.

Der kommende voksmuseum i Alanya, er langt fra det første af sin slags i Tyrkiet. Du kan blandt andet finde voksmuseums i Eskişehir (Balmumu Müzesi) og Istanbul (Madame Tussauds)
Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Voksmuseum i Alanya
  • Museums i Alanya
  • Seværdigheder i Alanya
  • Alanya seværdigheder
  • Oplevelser i Tyrkiet
  • Wax museum i Alanya
  • Oplevelser i Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.