Oplev Juice and Friends i Alanya

For ca. 5 måneder siden fik Alanya et nyt og ikke mindst sund juice sted – med navnet Juice and Friends.

Det er ægteparret Cetin og Gül der står bag ideen til Juice and Friends. Gül, som har tyrkisk baggrund, er vokset op i Sverige. Cetin er af mange kendt fra den populære restaurant Crazy horse.

I Sverige har Gül studeret turist cordinator, og det var et job i et dansk rejsebureau der for 10 år siden førte hende tilbage til Tyrkiet, mere præcist Alanya. I Alanya mødte Gül sin mand Cetin og sammen har skabt en familie med 2 livlige drenge.

Gül og Cetin har i mange år haft drømmen om at skabe en sted, som servere sunde og lækre råvare af bedste kvalitet – det sted skabte de i år i centrum af Alanya.

Juice og Friends er en moderne cafe med flot indretning, og mulighed for at sidde både ude og inde. Juice and Friends ligger bag Starbucks på hovedgaden, ikke langt fra Atatürk statuen.

Alanya.Dk besøgte Gül og Cetin i Juice and Friends, for at hører mere om konceptet.

 

Hvad er ideen bag Juice and Friends?

Jeg (Gül) har igennem tiden arbejdet i mange cafe shops, og jeg har længe haft ideen om at skabe et sted, hvor det var muligt at få velsmagende og sunde drinks, samt hurtig og lækker fast food, som alternativ til de store mængder at usund fast food, der findes i Alanya.

 

Hvor får I jeres råvarer fra?

Vi forsøger så vidt som muligt at handle lokalt hos områdets mange frugtavlere. At frugterne er friske og i en høj kvalitet er meget vigtigt for os, da en juice lavet af friske råvare smager af så meget mere efter min mening.

 

Hvilken kundegruppe har Juice and Friends fået? 

Vores sted er en fin blanding af tyrkere og turister, hvilket gør stemningen her utrolig hyggelig. Vores kundegruppes spænder også vidt i alder, og lige nu har vi blandt andet mange mødre med babyer som kunder, men vi har også kunder helt til 70 års alderen.

 

Synes I Alanya manglede et sted som Juice and Friends?

Ja det synes vi bestemt Alanya manglede et sted som Juice and Friends. Særligt det sunde fast food alternativ, og juice lavet udelukkende med friske råvare, er noget vi fornemmer der er efterspørgsel på i Alanya.

 

Hvor mange arbejder der i øjeblikket i Juice and Friends?

Lige nu har vi 6 medarbejdere, plus Cetin og jeg (Gül), som også bruger store dele af vores dag her. Modsat andre steder hjælper vi og vores medarbejdere hinanden, og vi er fælles om de opgaver der er her. Det betyder blandt andet at ham, der laver din juice, også er ham der kommer og serverer den for dig.

 

Planlægger I at åbne flere Juice and Friends?

For det ikke skal være løgn har der faktisk allerede nu været tilbud fra andre byer, men vi vil gerne tage det roligt her i starten. Men ja det er bestemt en drøm at åbne mange flere Juice and Friends steder. Måtte jeg selv bestemme så drømmer jeg om at den næste Juice and Friends skal åbnes et sted i Istanbul, men for nu fokusere jeg mere på at gøre Juice and Friends i Alanya til en succes.

 

Tjek Juice and Friends ud på Instagram her!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.