Oplevelser og udflugter i efterårsferien i Alanya

Efterårsferien står for døren, og for mange heldige danskere betyder det en smut ned i Alanyas dejlig varme efterårssol.

Alanya.Dk har lavet en guide med sjove aktiviteter og spændende udflugter til efterårsferien i Alanya.

I uge 42 er der ikke længere garanti for høj solskin hver dag, dog skal der sikkert nok blive stadig blive mulighed for at besøge stranden flere gange.

Vi har samlet en guide, hvor der er mulighed for at komme ud og se en masse både for par og børnefamilier i Alanya.

14289787_1166754153406215_7622829154538362378_o

Vintur til Likya vinfarm

På eurodans facebook beskrives udflugten således:

Skal du også nå med på den traditionsrige og populære 2 dages tur til Likya Vineyards & Winery sammen med Eurodan Alanya Ltd. ?

Kom med på denne kulturrige tur hvor du vil blive mødt af naturen, kulturen, historien og komme helt tæt på!

Vi besøger bl.a. Elmalı da, ser de meget berømte kongegrave, sejler over den enormt smukke Kekova bugt og så kommer vi selvfølgelig til Likya Vineyards & Winery hvor du også kan smage de fantastiske vine.

Turen er en tradition her hos Eurodan Alanya Ltd. og er kendt for dens hyggelige omgivelser, de kulturtætte oplevelser, godt selskab og historisk indhold

For kun 99€ kan Du komme med på denne populære 2 dages tur, og det inkludere: kørsel, vinsmagning, entre til kongegravene, hotelovernatning og selvfølgelig dansk ledsager (Vi Gitte og Anders tager selv med)

Afrejse: 17. oktober
Hjemkomst: 18. oktober

Book udflugten her

eurodan-oliventur-olivenolie
Oliventur: Lav dine egne oliven og olivenolie

Er du også typen, som kræser for det lækre? Er du en kulinarisk nyder og kunne du tænke dig at komme helt tæt på?

Så kan Du tage med os her hos Eurodan Alanya Ltd. på vores nyeste udflugt: Oliventur, 19 Oktober. Her tager vi på besøg hos Familien Kilinc’s olivenplantage i den skønne tyrkiske landsby Gümüşgöze ca. 40 km fra Alanya. Her kan du plukke dine egne oliven direkte fra plantagen, og efterfølgende lave dem til spiselige olivens og olivenolie.

Vi kommer selvfølgelig helt tæt på den smukke tyrkiske natur – hvor vi, måske, kan være heldige at finde vilde krydderurter. Der kommer også lidt godt til ganen i form af hjemmelavede Gözleme (Tyrkiske pandekager med fyld) og tyrkisk te.

Dato: 19. Oktober
Pris: 25€ – inkl. kørsel, te, pandekager og produktion af egen oliven/olivenolie.

Book udflugten her

expo antalya, expo 2016, expo tyrkiet,

Oplev verdensudstillingen EXPO i Antalya.

Helt unik for 2016 er verdensudstillingen EXPO i Antalya. Temaet for udstillingen er blomster og børn, og udstillingen bære flot præ af smukke tema.

Læs mere om EXPO udstillingen og se her, hvordan du kan booke inkl transport for kun 25€

Alanya triathlon 2016, triathlon alanya 2016, alanya triathlon

26. Internationale triathlon i Alanya

Triathlonet i Alanya bliver afhold fra den 15-16 oktober, og det store sportsevent går blandt andet gennem Alanya centrum.

Den 15.10.2016 er de kvindlige atleters dag og den 16.10.2016 er de mandlige atlerters dag. Begge dage er der præmieoverrækkelse til de heldige vindere fra kl 17.15.

Læs mere om Alanyas Traitlon her

svømme marathon alanya, alanya svømme marathon, alanya svømme marathon 2016

25. Alanya Internationale svømme marathon

I år er det 25. gang, og som altid starter det internationale svømme marathon 2 dage efter Alanyas triathlon slutter D. 16 oktober.

Distancen er på 5 km. Løbet starter på kleopatra siden og svømmerne svømmer rundt om klippen, hvor Alanyas borg er placeret, og slutter af i Alanyas havn på øst siden af borgen.

Læs mere om svømme marathon her


 

Aktiviteter i efterårsferien i Alanya
Efterårsferie i Alanya, home service alanya, bådtur alanya, alanya bådtur, tur med båd alanya, brother five, alanya catamaran, catamaran alanya, familiebåd alanya, stille bådtur alanya, alanya stillebådtur, turistbåd i alanya, feriebåd alanya, båd tur alanya, alanya båd tur
Tag på bådtur

En bådtur er altid obligatorisk, når man besøger Alanya. I efterårsferien sejler en stor del af skibene stadig, og en bådtur er en fantastisk oplevelse ligemeget om solen står højt på himlen, eller om der er en lille sky.

Alanya.Dk anbefaler Brother Five catamaran båden i starten af havnen. Brother Five har fokus på at være en skandinavisk familiebåd, og spiller derfor bl.a. ikke vild festmusik. Fri mad og drikke er inkluderet.

Hilser du Brother Five båden fra Alanya.Dk, får du uden tvivl en god pris 😉

Efterårsferie i Alanya, home service alanya, red tower, red tower alanya havn, alanya red tower, Red Tower, alanya havn red tower, Alanya, ferie i alanya, røde tårn, røde tårn alanya, alanya røde tårn, det røde tårn i alanya, museum i alanya, alanya havn, aktiviteter i alanya, fakta om alanya, ferie i alanya, guide til alanya,
Red Tower

Har i endnu ikke set Red Tower indefra, så bør i gøre det i år.

Red Tower fungere i dag som et museum, der en udstiller bl.a. historiske samlinger af våben, skibsmodeller og redskaber fra den seljukkiske og osmaniske periode af tyrkisk historie og er en oplevelse for alle, som elsker historie.

alanyum-alanya

Alanyum

I Cikcilli ligger shoping centret Alanyum. Det består af 3 etager. 2 af dem er med originalt herre og dame tøj, smykker, undertøj, sportsudstyr, tasker, tørklæder m.m. Øverste etage er med små restauranter, hvor man kan spise. På denne etage finder I også et stort legerum for børn med hoppeborge og et kuglerum. Læs mere om Alanyum her.

Ice-park-alanya

Ice Park Alanya

At stå på skøjter er ikke normalt noget man forbinder med Alanya, i Cikcilli/Oba ligger Ice Park skøjtebanen. Skøjtebanen er lavet af plastik, ikke is, og det er en god begynderbane for folk, der står på skøjter for første gang eller kun har prøvet det nogle få gange. Læs mere om skøjtebanen her.

 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.