Bo og Bolig

Opvarming af vandet i din bolig.

Sådan opvarmes vandet i Alanya.

Opvarming af vandet sker på taget i din tyrkiske bolig.

 

I de fleste boliger i Tyrkiet, bruger man solenergi til opvarmning af vandet. Det er derfor er der ”tønder” på tagene af husene i Alanya og omegn.
 
Om sommeren, hvor der er meget sol, er der også meget varmt vand. Vandet kan endda blive så varmt, man kan skolde sig på det, så pas på når solen har stået højt hele dagen.
 
Om vinteren, hvor der ikke er så meget sol, oplever mange at, der ikke altid varmt vand noget- eller hele dagen. Mange bolig ejere, af nyere boliger, har en knap i deres lejlighed, som kan opvarme vandet om vinteren. Husk at tænde for knappen i god tid, inden man ønsker at tage bad, det tager op til en time før der er varmt vand. Husk efter badet, at slukke for knappen igen, så du ikke ødelægger systemet.
 
Har man en lejlighed uden vandopvarmning af vandet, er det muligt at købe et vandopvarmer til lejligheden. Snak med en lokal vvs´er og indhent eventuelt flere tilbud, for at få den bedste pris.
 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.