Organic House underviser skolebørn i økologi

Del på:
Alanya har fået en nye økologiske butik ved navnet Organic House.

Butikken åbnede for lidt over en måned siden og butikken har et stort udvalg af kosmetik, madvare og hverdags produkter. 

Læs også: Organic House – Alanyas økologiske supermarked

Udover at være en økologiske supermarked, er ejeren af Organic house Yusu Yün også med til at undervise tyrkiske skolebørn i økologi. Yusa Yün er uddannet økologi-inspektør og udover at drive Organic House med familien, arbejder han sideløbende for den tyrkiske regering med kontrol af økologiske vare på det tyrkiske marked.

IMG_7830

På skolebesøg er de tyrkiske skolebørn med til at lave deres egen lille personlige parfume, ud fra et parfume-kit, som også kan købes i butikken.

Under torsdagens skolebesøg var der høj stemning blandt i 2 skoleklasser, som blandt andet havde lavet en lille kylling, som gave til Yusa Yün, for at de måtte besøge Organic house.

IMG_7821

Som afslutning på besøget fik hvert barn lov til at tage en pose økologisk pasta med hjem, hvilket var en stor succes blandt de små skolebørn.

IMG_7845

Praktisk information

Adresse: Organic house ligger imellem Alanyum og Kipa på sammen vej som TahtakaleSe kort her!

Telefonnummer til free pick up service: +90530 567 6869

Åbningstider: Hverdag fra 09:00 – 23:00

Husk at besøge Organic house facebook side her!
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.