COVID-19Nyt fra Alanya

PCR test hjemme eller på hotellet i Alanya

Tidligere foregik alle PCR test i Alanya på hospitalerne.

Men nu er det også muligt at få et PCR test team til at komme til dig, enten på dit hotel eller i din lejlighed i Alanya.

Tea fra Alanya.Dk har netop prøvet denne service i forbindelse med hendes rejse til Danmark.

Flere har allerede skrevet varmt om Helen, som er kontakt personen på denne service. Helen snakker perfekt engelsk og svare normalt hurtigt både opkald og Whatsapp.

Forløbet for at få en PCR test i hjemmet eller på hotellet

Tea kontaktede Helen 3 dage før hendes afgang og aftalte en tid til PCR test i hjemmet dagen før flyafgangen.

Helen gav et tidspunkt med en halv times interval i og kom indenfor den aftalte tidsperiode. Helen og en tyrkisk sygeplejeske ankom til boligen, hvor de fik information om flyafgangen, Tea´s pasnummer og fulde navn.

PCR podningen foregår både i munden og næsen (munden først). Den tyrkiske sygeplejeske er utrolig dygtig og podningen var hverken ubehagelig eller smertefuld.

Prisen for servicen er 200 tl, som skal betales kontant til Helen. Kreditkort modtages ikke.

Svaret kom samme aften, som testen var blevet udført, elektronisk på Whatsapp eller email i PDF form.

Tea printede ikke testresultatet ud, hun viste det på telefonen i lufthavnen uden problemer.

Helen´s telefonnummer er +90 531 515 29 26 og hun kan både kontaktes telefonisk eller på whatsapp. Helen snakker engelsk, men ikke tyrkisk.

Ved ankomst til Danmark skulle alle ikke-vaccineret passagerer testes ved bagage afhentningen. Denne process vil fortsætte så længe Tyrkiet er orange på UM.dk. De fleste havde svar på deres test i lufthavnen før de fik deres bagage i lufthavnen.

PCR test antalya lufthavn, Antalya lufthavn corona test, test i antalya lufthavn, corona test ved hjemrejse til Danmark, Rejser til Tyrkiet, regler for rejser til Tyrkiet
Du skal have en negativ PCR-test før afrejse til Danmark

Hvis du IKKE er færdig vaccineret (med begge stik og bevis på det) skal du hos nogle flyselskaber have en negativ PCR-test før check-in i lufthavnen.

Afhængig af dit flyselskab, skal man som ikke er vaccineret, kunne fremvise negativ PCR-test som er max 72 timer gammel eller bevis på færdig vaccination ved Check-in. Kan du ikke det, får du ikke lov at check-in til dit fly i lufthavnen.

Mange færdigvaccineret have printet deres vaccine pas ud, for at forenkle processen med fremvisning af vaccine.

PCR test antalya lufthavn, Antalya lufthavn corona test, test i antalya lufthavn, corona test ved hjemrejse til Danmark, Rejser til Tyrkiet, regler for rejser til Tyrkiet
PCR-test i Antalya lufthavn

Det er også muligt at blive testet i Antalya lufthavn. Resultatet leveres indenfor 5 timer, så kom i god tid, hvis du vil benytte test i lufthavnen, da der ud over de max 5 timers ventetid på svarresultat og kan forekomme kø.

PCR-testcenteret i Antalya lufthavn har åben 24/7 og koster 170 tl, som kan betales enten kontakt eller på kort.

Svaret kan fås som udprintet dokument eller elektronisk på E-nabiz hjemmesiden.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få endnu flere nyheder!

Denne artikel omhandler:

  • PCR test i Alanya
  • Corona test i Alanya
  • Regler for rejser fra Tyrkiet til Danmark
  • Negativ test i Tyrkiet til Danmark
  • Hjemme PCR test i Alanya
  • Hvor får man en PCR test i Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.