Populære Tyrkiet markant billigere i år

En lang række af lande er blevet billigere at holde sommerferie i. Også populære ferielande, er markant billigere.

Du får langt mere for dine penge på ferien i år, hvis du rejser udenfor EU. Det viser en opgørelse, Danske Bank har lavet for TV 2.

Generelt bliver det billigere at være dansk turist uden for EU i år, og det skyldes, at kronen er blevet styrket siden sidste forår siger Privatøkonom i Danske Bank Louise Aggerstrøm Hansen

Tyrkiet er et populært ferieland,der er blevet 7,4 procent billigere for danske feriegæster, og det betyder, at du sparer 518 kroner i løbet af en uge med et forbrug på 1.000 kroner per dag.

– Generelt bliver det billigere at være dansk turist uden for EU i år, og det skyldes, at kronen er blevet styrket siden sidste forår. En besparelse på mellem 500 og 600 kroner kan man sagtens mærke i feriebudgettet, så det kan man glæde sig til, siger privatøkonom i Danske Bank Louise Aggerstrøm Hansen til TV 2.

Billig ferie til Alanya
Sunweb

Sunweb er en af de selskaber som har allerflest guider i Tyrkiet, samt et stort udvalg af rejser i alle prisklasser og hoteller med og uden all inclusiv.

Sunweb siger følgende om deres selskab: Vi garanterer dejlige og solsikre destinationer, samt et stort udvalg af gode og billige hoteller og ferielejligheder. Hvis du vil have en billig sommerferie med All Inclusive eller du ønsker at bo i en hyggelig ferielejlighed, så har Sunweb de bedste priser.

Se deres hjemmeside her.

 

Primo Tours 

Primo Tours er et 100% dansk selskab, som værner meget om dets værdier og gode service. Primo tours har billige rejser til Tyrkiet og gode danske guider som sætter gæsten i centrum.

Primo Tours siger følgende om deres selskab: Primo Tours er den populære charterarrangør, som fokuserer på de gode, velkendte charterrejser med direkte flyvninger, danske rejseledere og med velkendte populære rejsemål på programmet. Gæsten skal igen føle sig i centrum og få charterservice – naturligvis tilpasset år 2015 med alt, hvad det indebærer, fx. All Inclusive.

Se deres hjemmeside her.

Århus Charter

Århus Charter er et af Danmarks mindre charter selvskaber. Det betyder blandt andet at du rejser med et selskab med rejseleder du kan genkende, og som kan genkende dig under hele din rejse.

Århus Charter siger følgende om deres selskab: Du vil som rejsende med Århus Charter udelukkende møde dansk personale ombord på vores fly. Ligeledes møder du vores velkendte varme og service ved vores danske rejseledere på destinationen blandet andet i Tyrkiet.

Se deres hjemmeside her.

 

Kilde: TV2
GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.