Nyt fra Alanya

Portgrup: Skandinavisk bland selv slik i Tosmur

Godt nyt til alle sukkergrise i Alanya: Hos Portgrup i Tosmur kan du købe skandinavisk bland selv slik.

Normalt sælger firmaet Portgrup internet løsninger og TV systemer med udenlandske tv kanaler til udlændinge i Alanya. Men sidste år åbnede firmaet også en slikbutik, med bland selv slik, i det luksuøse hotelområde Land of Legends i Belek.

I den forbindelse åbnede Portgrup også en lille slikbutik i firmaet kontor lokaler i Tosmur, Alanya. 

Prisen for 100 gram bland selv slik er 12 tl, hvilket matcher de skandinaviske priser rigtig godt. Slikket i butikken er importeret fra Candy King i Sverige, og er derfor slik i samme kvalitet, som mange kender det fra skandinavien og fra deres ugentlige fredagsslik.

bland selv slik, slik i alanya, bland selv slik, portgrup, alanya portgrup
Fyldte slikhylder på Portgrups kontor.
bland selv slik, slik i alanya, bland selv slik, portgrup, alanya portgrup, lakrids alanya
De populære saltelakridser djunglevrål i kassevis.

Til stor glæde for mange, særligt fastboende udlændinge, er det store udvalg af lakridser blandt slikket. Normalt er det ikke muligt at købe saltet lakrids i Tyrkiet, da tyrkerne ikke har tradition for at spise lakrids eller saltet slik, ligesom man kender det i Skandinavien.

På hylderne med bland selv slik er der blandt andet: Djunglevræl, Fazermint, Karls frazer, mælkechokolade, jordbærstænger, jordbær bolcher, karamel bolcher, chokoladeknapper, lakrids katteporter, saltklovne, vingummier og meget meget mere.

Slikket bliver hygiejnisk opbevaret i kasser, og vægten slikket vejes på er magen til den vægt meget slik også vejes på i Skandinavien. Der er naturligvis også mulighed for at få smagsprøver på det store udvalg af slik på kontoret.

Ejeren af Port grup hedder Erdem. Erdem snakker godt engelsk og tyrkisk, og han er behjælpelig med at finde det rigtige slik og blande slikket. 

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

bland selv slik alanya, alanya bland selv slik, portgrup alanya, alanya port grup, slik i alanya, ingen lakridser i tyrkiet
PortGrups kontor set fra gaden i Tosmur.
Praktisk information for Port grup

Telefon: +90 532 394 55 51

E-Mail: erdem@portgrup.com.tr

Adresse: Tosmur Mah. Gündoğan Sok . Begonya Apt. 3/A Alanya – Antalya / Turkey ( På samme gade som bageren i Tosmur, og Dolphin restaurant)

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.