Restaurantanmeldelse: Nordic Garden på Cleopatra siden

Cleopatra siden af Alanya er en af byens mest populære områder.

Her finder du den smukke Cleopatra strand, et utal af hoteller og den hyggelige restaurant Nordic Garden.

Vi har indgået et reklame samarbejde med Restaurant Nordic Garden og vil i denne artikel fortælle jer om restaurantens mad og drikkevare.

Velsmagende retter og venligt personale

Efter vi havde bestilt, hvad vi ønskede fra menukortet fik vi serveret en lille gratis forret bestående af brød, oliven, tyrkisk yoghurt dressing (haydari) og ost. Lækker måde at starte sin restaurant oplevelse på.

Vi havde bestilt en portion laks med avokado til forret og blev glædelig overrasket da vi så, hvor smukt det var anrettet. Det var tydeligt at kokken havde givet sig tid til at anrette forretten, så den så smuk ud. Sammen med vores forret fik vi også et glas hvidvin fra vingården Likya, som ligger i Elmali i Antalya. Den friske hvidvin gik perfekt sammen med den røget laks og den cremet avokado.

Læs også >> 5 gode grunde til at smage tyrkisk vin

Til hovedret fik vi serveret en laksefilet, smukt anrettet på kartoffelmos. Sammen med laksen blev der serveret en velsmagende sauce, sæsonens grøntsager, en stor portion salat og sprøde kartofler i både.

Vi fik også en mørbrad brød (eller rettere sagt fik vi to) som blev serveret sammen med 3 forskellige slags sauce, kartofler i både og grøntsager. Mørbraden var medium stegt, præcis som vi havde bestilt den til at være og de 3 forskellige saucer gjorde det til en lækker og varieret smagsoplevelse.

Til dessert gik vi chokolade souffle med vanilje is og tynde skiver æble, som var stablet som en lille tårn. Det smagte himmelsk!

Vi var mildest talt ved at eksplodere, men på den gode måde, for alle retterne havde været smukt anrettet og smagte alle sammen utrolig godt.

Mens vi slog mave blev vi budt på en kop tyrkisk the, som vi sagde pænt ja tak til.

Hele vejen igennem var personalet opmærksomme på at give os den bedst mulige oplevelse og alle i på Nordic Garden var utrolig venlige. Vi giver vores oprigtige varmeste anbefalinger.

Alanya Kleopatra restaurant, alanya Nordic garden reatuarant, restauranter i Alanya, Chokolade souffle alanya, kage i Alanya, hvor skal man spise i Alanya
Sådan finder du Nordic Garden

Placeret tæt på mange af byens populære hoteller, foran hoteller Cooks Club finder du Nordic Garden helt ud for fortorvs kanten. Via et par trin kommer du op på den store terrasse, hvor den store farverige bar, som er pyntet med fire gigantiske terninger.

På en varm sommerdag er terrassen det bedste sted at sidde, men skulle vejret være lidt trist eller man har fået for meget sol på skulderne, så kan man også sidde i restaurantens indendørs område.

I dags timerne er det perfekt til en let frokost men det om aften er et livligt sted at nyde en god drink.

Kleopatra nordic garden, Alanya Nordic Garden restaurant, restauranter i Alanya, restaurant anmeldelser i Alanya, Alanya restauranter kleopatra
Praktisk information om Nordic Garden:

Telefon: +90 530 433 39 83

Website: nordicgarden

Facebook: Nordic Garden

Instagram: cleopatra_nordicgarden

Adresse: Saray, Atatürk Blv. 900 sokak, 07400 Alanya/Antalya

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Sol.sunweb.dk - generelt banner

Denne artikel omhandler:

  • Restauranter i Alanya
  • Alanya restaurant
  • Nordic Garden Alanya
  • Alanya Nordic Garden
  • Cleopatra Nordic Garden

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.