SAS lukker rute til Gazipasa lufthavn

Del på:

SAS kunne i denne uge præsentere 15 nye ruter i sommertrafikprogrammet, men fire eksisterende ruter fra Danmark har også måttet lade livet, herunder ruten mellem København og Billund til Gazipasa.

Som altid, når der er ruteåbninger, vil der også være rutelukninger, da flyselskaberne benytter fartplanskifterne til at omdisponere kapacitet fra de ruter, der ikke udvikler sig som forventet.

Derfor vil SAS lukke helårsruten fra København til Bremen samt sæsonruten fra København til Gazipasa (Alanya). Herudover må sæsonruten fra Billund til Gazipasa også lade livet, hvilket også vil være tilfældet for sæsonruten mellem Aarhus og Palma de Mallorca.

Vi tilpasser os markedet og efterspørgslen og flyver derhen, hvor vores kunder ønsker at flyve. Derfor har vi valgt at bruge kapaciteten på andre markeder” siger pressechef Mariam Skovfoged fra SAS i Danmark til CHECK-IN.dk.

De to ruter mellem de danske lufthavn og Alanyas nærmeste lufthavnGazipasa havde samlet i årets første otte måneder 22.906 passagerer mod 24.435 i samme måned året før. Det svarer til en tilbagegang på seks procent, hvilket ikke var et fald SAS ikke havde forudset.

Kilde: Check-in.dk
Facebook

4 thoughts on “SAS lukker rute til Gazipasa lufthavn

 • 18. oktober 2016 at 16:33
  Permalink

  Vi rejser altid via Gazipasa og med fyldte fly-i skulle hellere lukke Antalya,som er en håbløs lufthavn-nu må vi så finde andet flyselskab

  Reply
  • 18. oktober 2016 at 16:37
   Permalink

   Vi rejser altid via Gazipasa-og med fyldte fly-i skulle hellere lukke Antalya som er en håbløs lufthavn-nu må vi så finde et andet flyselskab

   Reply
 • 2. november 2016 at 10:20
  Permalink

  så køb rejsen ved sunveb et selskab jeg her rejst med 8gange

  Reply
 • 2. november 2016 at 21:43
  Permalink

  Vi har fløjet med SAS flere gange ipe. Hver gang har flyet være fyldt op. Jeg har bemærket, at der er ankommet op til 4-5 SAS fly på en enkelt dag til Gazipasa fra DK, så man kunne måske blot have indskrænket afgangene. Man kunne få en mistanke om, at der ligger politik bag beslutningen.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.