Scandinavian interior: Skandinavisk design i Alanya

Del på:
I næsten 13 år har Scandinavian interior leveret skandinaviske kvalitetsmøbler og tilbehør til hjemmende i Alanya.

Et utal boligejere har igennem årene indrettet deres lejligheder med interiør fra den hyggelige møbelbutik, hvor servicen altid har foregået på dansk, og kundens tilfredshed står øverst på listen.

Alanya.Dk har taget en snak med butikkens skandinaviske ansatte Elin, for at hører mere om Scandinavian Intrior, og hvordan butikken er indrettet i 2017.

Hvilke kunder besøger Scandinavian Interior?

Hos Scandinavian interior har mange danske, svenske og norske kunder. Vi har også en del kunder fra Holland og England, samt en lille gruppe fra Tyrkiet.

Hvilke mærker af møbler sælges der hos Scandinavian Interior?

Vi sælger møbler fra mærkerne Boconcept, som er utrolig populære blandt skandinaverne. Derudover har vi Weber Grill, som sælger grille og BBQ tilbehør.  Cane-Line, som blandt andet sælger stole, sofaer og skænke. Danca, som er et hollandsk møbelfirma og Siesta, som er et tyrkisk firma som sælger kvalitets senge. BoConcept og Cane-line importere vi selv til Tyrkiet fra Danmark. Alle møbler vi sælger kommer med gratis montering og service.

Kan vi fortælle lidt om Scandinavian Interiors team?

I butikken har vi 5 fuldtidsansatte. Vi snakker dansk, norsk, svensk, engelsk og tyrkisk. Vi står altid klar til at give vores kunder den bedst mulige service og alle er velkommen til at komme og kigge i butikken.

Praktisk information:

Telefon: +90 242 514 13 45

Mail: info@scandinavian-interior.com

Hjemmeside: scandinavian-interior.com

Adresse: Oba Kasabası Babaoğlu Mah.Çevre Yolu Ulusoy sitesi

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Facebook
error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.