Nyt fra Alanya

Single rejser til Alanya med Rikkes Rejser

I 2017 gjorde Rikke sin drøm til virkelighed og skabte, efter mange års erfaring med arrangering af single arrangementer og efterfølgende mange år i rejsebranchen, rejseselskabet Rikkes Rejser.

Rikkes Rejser tilbyder single rejser med og uden børn til feriedestinationer som Kreta, Rhodos og vigtigst af alt Alanya! På hjemmesiden www.rikkesrejser.dk kan man se den komplette oversigt over rejserne.

Rikkes Rejser henvender sig til voksne singler i alle aldre, og selvom gennemsnitalderen er mellem 40 og 50 år, så er man velkommen på rejserne, både hvis man er yngre eller ældre. Nogle af rejserne er tilrettelagt sådan at der er plads til at rejse med sine børn, og på den måde kan singler med børn nyde en skøn ferie i solen sammen med andre singler som også har børn.

Alanya.Dk har taget en snak med Rikke om hendes fantastiske niche rejseselskab og hvorfor det at rejse sammen med andre singler er en skøn måde at rejse til Alanya på.

Rikkes rejser, single rejser itl alanya, alanya single rejser, single rejser, rejseselskaber med singlerejser, rejs som single til alanya,

Hvorfor er Alanya et godt sted til single rejser?

Før jeg arrangerede de første rejser for singler og længe før jeg startede Rikkes Rejser, kom jeg selv meget i Alanya. Jeg synes det er en skøn by, hvor alle virker glade. Her er sikkert og trygt, solen skinner hver dag, varerne er billige og der er smukt i Alanya. Igennem mine mange år i rejsebranchen har jeg fået gode forbindelser til mange restauranter og butiksejere, og disse forbindelser kan jeg nu dele med mine gæster på singlerejserne til Alanya. Alanya er også en forholdsvis lille by, hvilket gør gæsterne hurtigt selv lærer at finde rundt, og jeg hører tit om gæster, som er stødt på hinanden mens de fx har været ude at shoppe. Det at mødes tilfældigt på gaden er også med til at skabe sammenhold mellem gæster, som oftest tager en kop kaffe når de støder på hinanden.

Hvordan er en single rejse til Alanya?

De single rejser jeg udbyder hos Rikkes Rejser har hygge og samvær i fokus. Rejsen starter sammen allerede i Danmark, og hurtigt er alle på turen blevet gode venner. På selve rejsen udbyder jeg i samarbejde med rejsebureauet forskellige udflugter man kan melde sig på, arrangementer man kan deltage i, tidligere med blandt andet Amin Jensen, og så går vi ud og spiser sammen i løbet af ugen i Alanya. Det er helt op til den enkelte, hvor meget de ønsker at deltage i og der er plads til alle typer på mine rejser.

Hvad skaber en god single rejse?

At få rystet gruppen sammen, som jeg rejser med er vigtigt. Når de kender hinanden bliver det hurtigt en god ferie for alle.

Hvor mange finder en kæreste på single rejserne?

Fokus er ikke så meget at finde en kæreste, men ligeså meget at rejse sammen med andre ligesindede, som kender hverdagen som single, og som ved at de andre kan relatere til én. Jeg har ingen præcise tal på, hvor mange der finder en kæreste, men det sker med jævne mellemrum. Jeg havde for et par år siden et par der fandt sammen på en af single rejserne. Præcis 1 år senere var jeg inviteret med til deres bryllup og dagen efter rejste de med Rikkes Rejser på bryllupsrejse. Den historie synes jeg personligt er rigtig sød.

Selvom langt fra alle finder en kæreste, så er der også rigtig mange der finder gode venner og veninder på rejserne, som de efterfølgende holder kontakten med i Danmark, og det synes jeg er en ligeså stor succes, som når nogle finder en kæreste.

Vil du også gerne med Rikkes Rejser på single rejse til Alanya? Næste afgange er 5/10 -17 og 21/10 – 17. Book din rejse her.

Rikkes rejser, single rejser itl alanya, alanya single rejser, single rejser, rejseselskaber med singlerejser, rejs som single til alanya,

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.