NyhederNyt fra Alanya

Specialdesignet smykker i Alanya

I et lille lokale bag hovedgaden, sidder en tyrker med hænder skruet helt rigtig på.

Serkan har viet sit liv til at lave specialdesignet smykker præcis efter kunders hoved.

Serkan startede som guldsmed da han var 11 år. Han fik job ved en jødisk guldsmed i Istanbul, som lærte han håndværket helt fra bunden.

Siden er Istanbul blevet skiftet ud med Alanya, og den jødiske smykkeforretning ud med hans egen lille butik Gold bee.

Serkan laver alle smykker selv og hans speciale er specialdesignet smykker efter kundes ønske. Han har også specialiseret sig i at lave efterligninger af skandinavisk designere.

Derudover kan han lave forgyldninger af smukker, forstørrelser eller forminskninger, polering, montering af sten og diamanter.

Butikken ligger på en sidegade til hovedgaden i Alanya og er en lille og beskeden butik. Fokus er nemlig  på at lave smukke guld smykker til gode priser, så kunden bliver glad.

Hanne Grønning: Jeg har fået lavet en del smykker hos ham. Det bedste er nok nogle små ørestikker til mit barnebarn, jeg viste ham en tegning af en skildpadde og ud fra den lavede han de sødeste små buede skildpadder med små similisten på skjoldet og små rødeste sten som øjne. Mit barnebarn har en levende af slagsen, så jeg behøver vist ikke at fortælle, hvor stor lykke de gjorde. Og så findes de jo kun i det ene eksemplar. Det han laver er utrolig smukt udført og det bedste af det hele, jeg er jo jyde, og jeg vil ikke betale en bondegård for mine smykker og det lever han også op til. Så jeg kan kun anbefale ham varmt.

Serkan snakker selv tysk og tyrkisk, men har en dansk talende partner. Vil du gerne have dansk assistance til dit design så ring til +90 546 220 4839. Dansk assistance og prisforslag på smykker er naturligvis gratis.

[unitegallery alanya_smykker]

 
Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.