Stor fest til Eurodans 10 års jubilæum

Del på:
Den 13/9 holdte dansk/tyrkiske Eurodan 10 års jubilæum.

Omkring 200 Eurodan klubmedlemmer og samarbejdspartnere deltog i festen, hvilket gjorde det til en af de største danskerfester i 2017 i Alanya.

Festen startede kl 19.00 med tyrkiske mezze som forretter, derefter blev der serveret en tyrkisk hovedret, og til dessert var der kager og småkager samt kaffe og te. Festen var gratis for eurodans klubmedlemmer, som alle udtrykte det havde været en skøn aften, som burde gentages årligt.

Under festen sang norske Vibeke, som er kendt over hele Alanya for sin smukke stemme og sin fantastiske energi. Vibeke tog imod sang ønsker, og sam både på dansk, norsk, engelsk, tyrkisk og spansk. Efter forretten var dansegulvet fyldt helt frem til festen sluttede kl 00.00

Opbakning fra de øvrige danske virksomheder i Alanya.

Opbakningen til Eurodans 10 års jubilæum var stor. Trine og Feridun fra En Vie Beach, Kim fra Le grille, Peder Munk fra Scandinavian Interior og Kurt fra Homelet var også at finde blandt gæsterne, såvel som vi fra Alanya.Dk var til stedet.

Undervejs i festen gik Tea fra Alanya.Dk også Live på facebook så de mange hjemme i stuerne også for en kort stund kunne deltage i festen. Videoen blev på få timer set mere end 1000 gange.

At Eurodan har holdt et brag af en fest var der ingen tvivl om. På tirsdag bliver successen forsøgt gentaget, når Eurodan i samarbejde med Le Grille arrangere koncert med Johnny Hansen. Læs mere om det her. 

Du kan også læse mere om festen på vores blog her. 
Billeder fra Eurodan 10 års jubilæum:

Facebook
error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.