Suncharter tilbyder igen rejser til Alanya

I 2017 var Suncharter et sanvet rejseselskab i Alanya, men nu er de tilbage igen.

Suncharter blev hurtigt kendt for primært har satset på charterrejser på det nordjyske marked. I november 2016 blev selskabet i midlertidig solgt til det Primo Tours, der midlertidig valgte at trække Suncharter af det Tyrkiske marked i et år. Nu er Alanya igen tilbage som rejsedestination hos Suncharter. 

SunCharter er et 100 % danskejet charterselskab, der tilbyder dig Danmarks største udbud af charterrejser fra Aalborg Lufthavn samt et mindre udbud af rejser fra Billund Lufthavn. I Aalborg Lufthavn er der altid gratis parkering, når du rejser med SunCharter. Det vil sige, at du kan spare flere hundrede kroner på parkering, når du er ude at rejse.

Direkte fly til nordjyderne

Et af de store samtale enmer i 2017 var de manglende fly fra Aalborg lufthavn til Alanya. De manglende afgange gjorde mange nordjyders rejse mange timer længere og det skabte ikke glæde.

At Suncharter vender tilbage til Alanya skaber stor glæde blandt nordjyderne og jyder som elsker Suncharters danske værdier.

Den første afgang fra Aalborg lufthavn til Alanya er den 5/5 med rejser fra kun 3.299 kr.

Find rejsen med Suncharter allerede nu:

 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.