Nyheder

Teleselskabet 3 fjerner roamingsafgift i Tyrkiet

Fra i morgen er Tyrkiet tilføjet på som land teleselskabets 3´abbonoment 3LikeHome

Det betyder at danske turister med dette abonnement kan deres medbragte mobiltelefoner i Tyrkiet uden at bekymre sig om, at en gigantisk telefonregning når de vender hjem fra ferie.

Landet bliver nummer 59 i rækken af lande, hvor selskabet ikke opkræver den særlige roamingafgift, der pålægges mobilsamtaler uden for EU.

internet i Tyrkiet, roamingsafgift i tyrkiet, 3 fjerner roamingsafgift, gratis internet i Tyrkiet

Danskerne elsker Tyrkiet

– Når vi kigger på danskernes rejsevaner og ser på markedspotentialet, så har Tyrkiet i en længere periode stået ud som noget særligt, siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 til ritzau.

– Fra vores undersøgelser ved vi, at mere end 100.000 danskere rejser til Tyrkiet hvert år. Vi ved også, at der er en stor gruppe herboende danskere med tyrkiske rødder, som tager til Tyrkiet ret ofte, og som ser en fordel i ikke at betale for dataforbrug, når de er dernede, siger han.

De nye regler trådte i kraft sidste år, som afskaffer roamingafgiften, når man som forbruger bruger sin mobiltelefon i et EU-lande. Teleselskabet 3 er det første teleselskab i Danmark som nu har tilføjet Tyrkiet til deres liste.

3 tager skridtet ind i fremtiden

– Teleselskaberne kan godt se ind i fremtiden og se, at efterhånden som priserne for at bruge mobilt bredbånd falder, så bliver incitamentet for forbrugeren større til at vælge den form for kommunikation også til tale, for eksempel via Skype eller Messenger. Fortæller Torben Rune fra selskabet Netplan A/S

– Hvis man samtidig befinder sig i et land, hvor minuttaksterne er astronomiske, så er der faktisk ikke rigtig nogen god grund til at bruge telefonen med telefonnummer. Så kan man lige så godt bruge den som ip-telefon på nettet, siger han.

Fra i morgen tirsdag d. 22 maj er Tyrkiet tilføjet på 3LikeHome listen. Hvis du ikke har 3LikeHome men øsnker internet på ferien, så lej en trådløs Wifi router af os her. 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.