Nyheder

Turist ubåden i Antalya

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Tyrkiets første turist ubåd er blevet søsat i Antalyas gamle bydel İç Kale.

Ubåden er blevet sat i vandet i storbyen Antalya i slutningen af 2016 og sejler allerede nu turer. Antalya er en storby,  hvor der bor godt 1,2 millioner. 

IHS travel begyndte allerede i 2012 at arbejde på at få en ny form for oplevelser til turisterne, for dermed opstod ideen til en turist ubåd i Tyrkiet.

Formanden Yunus Emre yavuzyiğit for IHS travel udtalte følgende om projektet sidste år: Vi begyndte dette projekt for at bringe et nyt pust til den tyrkisk turisme. En anderledes og unik oplevelse for både vores indenlandske og udenlandske turister, som viser den uopdagede skønhed af undersøiske verden.

Ubåden hedder Nemo og er 18,6 meter lang, 4 meter bred og 5,85 meter høj. Ubåden vejer utrolige 106 tons, kan dykke 110 meter under havets overflade og har luft til 80 timer under vandet. Ubåden dukker dog ”kun” 35 meter ned under vandet, når ubåden Nemo sejler af en speciel tilrettelagt tur til Mice Island tæt ved Antalyas gamle havn.

ubåd tyrkiet, tyrkiet ubåd, antalya ubåd, alanya ubåd, turistubåd, sej med ubåd, sådan kommer du med en ubåd, oplevelser i Antalya

Tag en tur med ubåden

Ubåden Nemo har plads til 46 gæster, 2 kaptajner, 1 guide og 1 assistent. I øjeblikket er ubåden fastsat til at lave 6 daglige turer.

Før ubåden dykker modtager alle passagerer en 20 minutter sikkerhedsbriefing, hvor man også får beskrevet hvad man kan forvente at se. Derefter starter det en time lange dyk under havets overflade ned i Middelhavet, hvor det fantastisk dyre og plante liv under havet kan opleves på denne unikke sejltur.

For at give folk mulighed for at huske og genkende fisk og andre dyr i havet er der blandt andet en stor liste med de mest kendte dyrearter i ubåden. Ubåden har vinduer hele vejen langs siden samt et 160 cm stort vindue i fronten.

Fakta om ubåden

Ubåden Nemo er bygget i Finland i 1991. I 2015 gennemgik ubåden en total renovering og modernisering før den kom til Tyrkiet.

Længde: 18,6 meter
Bredde: 4 meter
Højde: 5,85 meter
Vægt: 106 tons
Maksimal dybte for dyk: 110 meter.
Maksimal fart: 3 CTS

Fakta om ubåds turen

Længde af dyk: 60 minutter
Maksimal dybte for dyk på turen: 35 meter
Antal passagerer: 46 passagerer, 2 kaptajner, 1 guide og 1 assistent

Praktisk information

Hjemmeside: submarineturkey.com
Adresse: Güzeloba Mah. Havaalanı Cad. 62/A Muratpaşa / Antalya-Türkiye
Telefon: (+90) 242 349 45 55
Email: info@submarineturkey.com

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan
error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.