Nyheder

Turist ubåd kommer til Alanya

Tyrkiets første turist ubåd kommer til Alanya i april 2016.

Gå ikke glip af den uforglemmelige oplevelse, det uden tvivl bliver, at besøge turist ubåden i Alanya.

Ubåden hedder Nemo og er 20 meter lang, 4 meter bred og 6,5 meter høj. Ubåden vejer utrolige 106 tons, kan dykke 110 meter under havets overflade og har luft til 80 timer under vandet.

Det er IHS travel og turistfly, som har arrangeret at ubåden kommer til Alanya og formanden Yunus

Emre yavuzyiğit fortæller følgende om projektet: Vi begyndte dette projekt for at bringe et nyt pust til den tyrkisk turisme. En anderledes og unik oplevelse for både vores indenlandske og udenlandske turister, som viser den uopdagede skønhed af undersøiske verden. Vi har skabt en bestemt rute for ubådens gæster, hvor vi blandt andet vil vise en 40-meter-dyb kløft. Ubåden vil være at finde i Alanya i 11 måneder fra april. Vinter månederne, som normalt ikke er særligt travle i alanya, vil det være muligt at arrangere fødselsdag, bryllup andre private events i ubåden.

Tag en tur med ubåden

Når turist ubåden kommer til Alanya i april, vil den havde 6 daglige ture, med et max på 48 gæster og 2 kaptajner ad gangen. Ubådsturen inkludere et halvanden time langt dyk, 40 meter under havets overflade, og ubåden vil sejle af en speciel tilrettelagt tur rundt i middelhavet foran Alanya.

I 2015 kom det første undervands-museum til Side og men anskaffelse af ubåden i Alanya, har Tyrkiet sat gang i en ny spændende form for undervandske turistoplevelser.

IHS travel og turistfly forventer at skabe flere lignende oplevelser i Tyrkiet allerede fra 2017.

ubåd tyrkiet, tyrkiet ubåd, antalya ubåd, alanya ubåd, turistubåd, sej med ubåd, sådan kommer du med en ubåd, oplevelser i Antalya

 

Kilde: turkishtimedergi og Zamam.com

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.