COVID-19NyhederNyt fra Alanya

Turister er undtaget fra de nye restriktioner

Hvis de nye restriktioner ikke var forvirrende nok, så bliver de det nu!

Lige før de nye restriktioner trådte i kraft i fredag D 20 november, blev det nemlig meldt ud, at reglerne ikke gælder for turister.

Turister som er midlertidig i Tyrkiet, er ikke pålagt lock down restriktionerne. Turister er også fortsat velkommen i Tyrkiet og rejser man fra de danske lufthavne, så er der intet krav om en negativ corona test ved ankomst eller hjemrejse til Danmark. Læs mere om det i vores artikle Skal danskere have en negativ corona-test ved afrejse fra Tyrkiet? Rejser man tilgengæld fra Tyrkiet til Tyskland, så er der krav om en negativ coronatest ved ankomst til Tyskland.

Det betyder, at er man turist i Tyrkiet, som opholder sig midlertidig i landet med turisme som formål, så skal man ikke følge de samme regler, som alle andre i landet skal. Det skal udlændinge med opholdstilladelse tilgengæld, da de ikke opholder sig midlertidig.

Men hvad vinder turisterne egentlig? De må ganske vidst gå ud i weekenderne mellem 20.00-10.00, men hvor vil de gå hen?

lukket restauranter i Tyrkiet, restriktioner i Tyrkiet, Tyrkiet restriktioner, covid-19 tyrkiet, Tyrkiet covid-19, regler i Tyrkiet,
2 af mange lukket restauranter i Alanya lige nu

Alle restauranter, barer, the haver, biografer, internet cafeér osv er nemlig lukket, så det eneste de kan lave er, at gå på de ellers mennesketomme gader – alene med maske på.

De eneste turister der “vinder” er dem som er over 65 år og under 20 år, for de aldersgrupper kan kun få ud 3 timer dagligt, i forskellige tidsrum.

Dem der er også 65+ må gå ud mellem 10.00-13.00 alle ugens dage. Den under 20 år mellem 13.00-16.00 alle ugens dage. De tyrkere, der arbejder er undtaget udgangsforbuddet og det samme er turister i Tyrkiet.

Læs komplet oversigt over alle de nye restriktioner i Tyrkiet, som trådte i kraft fredag D. 20 november.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Restriktioner i Tyrkiet
  • Nye regler i Tyrkiet
  • Lockdown Tyrkiet
  • Lockdown i Alanya
  • Restriktioner i Alanya
  • Coronavirus Alanya
  • Coronavirus Tyrkiet

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.