Tyrkiet højeste turistvækst blandt 33 europæiske lande

Ifølge European Travel Commission havde Tyrkiet den største stigning i turistantal, blandt 33 europæiske lande.

Antallet af turister, der besøger Tyrkiet, er steget med 22% og nået 46,1 millioner.

1 ud af 3 af disse turister besøgte Istanbul. Arabiske turister udgøre den største turistgruppe som besøger i Tyrkiet og Istanbul. Antallet af Arabiske turister er ligeså steget i Alanya. Blandt dem er tallet steget med 30% og nåede 2,5 millioner, står der i rapporten.

Istanbul Metropolitan Municipality har startet et nyt digitalt turismeprojekt med navnet “Besøg Istanbul” for at sprede viden om de historiske og kulturelle værdier i Istanbul på internationalt plan.

Mellemøsten, Rusland, USA, Tyskland, Frankrig, Indien og Kina er blevet bestemt som mållande. I løbet af et år vil et andet turistorienteret projekt blive gennemført med mållande især via digitale platforme, hedder det i en pressemeddelelse fra regeringsafdelingen.

Mød historien i din drømmeby

Den første introduktionsfilm med ‘Historie’ fra Visit Istanbul-projektet ‘Meet With History Of Your Dream City’ er blevet offentliggjort for ca 6 måneder siden og er allerede blevet vist på youtube over 119.000 gange.

Mød smagen i din drømmeby

Den næste film er ‘Gastronomy Istanbul’, blev offentliggjort for 5 måneder og i denne film introduceres køkkenet i Istanbul. Filmen er blevet set 95.000 gange.

Mød kulturen og kunsten i din drømmeby

De sidste film i dette turismeprojekt er ‘Meet til art and culture’ som blev lagt på de sociale medier for 4 måneder siden. I denne film vises den kuturelle og kunsteriske side af Istanbul.

 error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.