Tyrkisk nuddelsuppe – Terbiyeli sehriye corbasi

Det tyrksike køkken er kendt for sine mange lækre supper og der bliver næsten altid serveret suppe til forret, når serveres traditionelt tyrkisk mad.

Terbiyeli sehriye corbasi er en lækker kyllinge suppe med tyrkiske nuddler i.

 

Ingredienser:

4 personer

 

1 l. kyllingefond, fra kogt kylling

1 dl. tyrkiske suppe nudler

1 tomat

1 kartoffel

1 gulerød

1 spsk. smør

1 æggeblomme

1/2 spsk. salt

et par dråber fra presset citron

 

Fremgangsmåde
:

Smelt smør i en gryde. Riv tomaten fra den grove side af rivehjernet, hæld det i gryden og svits tomaten i et par minutter. Hæld kyllingefonden i gryden og bring det i kog sammen med gulerod og kartoffel. Når det er kogt hældes nudlerne i og røres rundt. Kog det yderligere i middel varme i 20 minutter.

Husk at røre af og til, så nudlerne ikke sætter sig fast i gryden.

Pisk en æggeblomme sammen med et par dråber citron i en lille skål.

Rør det sammen og hæld det i den kogende suppe. Smag til. Serveres det varmt og gerne med et drys hakket persille.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få endnu flere nyheder!

lavas brød opskrift, fladbrød opskift, lavas opskrift, fladbørds dips opskrift, tyrkisk mad opskrifter, opskrifter på tyrkisk mad, opskrift tyrkisk, tyrkisk opskrift på blad, tyrkisk pandekagebrød, fladbrød fra alanya, fladbrød fra tyrkietDenne artikel omhandler:

  • Tyrkisk mad
  • Tyrkiske opskrifter
  • Mad fra Tyrkiet
  • Tyrkisk suppe
  • Tyrkisk kyllingsuppe
  • Tyrkisk forret

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.