BørnefamilierNyhederSeværdigheder

Ubåd i Alanya: Kom på eventyr med ubåden Nemo

Alanya egen ubåd: Sidste år kom nyheden om at Alanya ville få sin helt egen ubåd, men til stor skuffelse for mange, nåede ubåden aldrig i vandet i 2016.

Det gjorde den til gengæld i starten af april 2017 og det er allerede nu muligt for turister, fastboende og tyrkere at komme med på den unikke tur under havets overflade.
Ubåden Nemo Primeroo blev bygget i Finland i 1994. Siden har den været omkring Jamaica og USA inden den i 2016 landede i Alanyas havn. En ubåden Nemo er blevet hentet til byen af firmaet Zzt Ulucan, som med den unikke sejltur under vandet, håber at kunne bringe noget nyt og spændende til Alanya by.

Ubåd alanya, alanya ubåd, oplevelser i alanya, værd at vide om alanya, alanya guide, alanya dk, alanya blog, fakta om alanya, submarine alanya, alanya submarine
Ubåden Nemo i Alanya lægger til havn.
Oplev middelhavet med Nemo

Ubåden er en flot hvid ubåd, der på trods af at være bygget i 1994 er topmoderne indvendig. Ubåden har 12 vinduer, 6 på hver side, samt et stort vindue i front, som første kaptajnen kan kigge ud af. De 12 vinduer måler hver 80 cm i diameter, hvilket giver det perfekte udsyn til havet og havbunden.

Ubåd alanya, alanya ubåd, oplevelser i alanya, værd at vide om alanya, alanya guide, alanya dk, alanya blog, fakta om alanya, submarine alanya, alanya submarine
De 80 cm i diameter store vinduer giver et flot udsyn.

Ubåden er 12 meter lang, 3 meter bred og 4,5 meter høj. Ubåden kan dykke op til 100 meter ned, men i Alanya er den maksimale dybde 24 meter.

Det er muligt for alle aldre at komme med på en af de daglige afgange under vandet. Under turen svømmer en dykker omkring ubåden. Dykkeren underholdet med at fodre fisk, svømme imellem de forskellige seværdigheder og stille op til selfies med deltagerne inde i ubåden.

På turen kan man se små fisk fra middelhavet, dem smukke sand havbund, en toyota corolla og flere elementer firmaet bag ubåden har placeret i vandet, blandt andet 2 jern pyramider og forskellige nationaliteters flag.

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Ubåd alanya, alanya ubåd, oplevelser i alanya, værd at vide om alanya, alanya guide, alanya dk, alanya blog, fakta om alanya, submarine alanya, alanya submarine
Dykkeren, som er med på hele turen, posere ved den gamle Toyota Corolla.
Praktisk information:

Reservation: +90 545 511 09 00
Webpage: www.denizaltiturkiye.com
Facebook: www.facebook.com/sunmarinalanya
E-mail: info@denizaltiturkiye.com

Pris: 100 dollars.
Billet: Billetten købes i Alanyas Marina
Tid under vandet: 60 minutter.
Afgange: Ubåden har op til 8 daglige afgange.Flere billeder af Alanya.Dks tur med ubåden Nemo:

Ubåd alanya, alanya ubåd, oplevelser i alanya, værd at vide om alanya, alanya guide, alanya dk, alanya blog, fakta om alanya, submarine alanya, alanya submarine Ubåd alanya, alanya ubåd, oplevelser i alanya, værd at vide om alanya, alanya guide, alanya dk, alanya blog, fakta om alanya, submarine alanya, alanya submarine Ubåd alanya, alanya ubåd, oplevelser i alanya, værd at vide om alanya, alanya guide, alanya dk, alanya blog, fakta om alanya, submarine alanya, alanya submarine Ubåd alanya, alanya ubåd, oplevelser i alanya, værd at vide om alanya, alanya guide, alanya dk, alanya blog, fakta om alanya, submarine alanya, alanya submarine Ubåd alanya, alanya ubåd, oplevelser i alanya, værd at vide om alanya, alanya guide, alanya dk, alanya blog, fakta om alanya, submarine alanya, alanya submarine Ubåd alanya, turist ubåd, seværdigheder i Alanya 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.