Valentinsdag i Alanya

Del på:
Valentinsdag er den største internationale dag til fejringen af kærligheden.

Har man fornøjelsen af at være i Alanya, har man allerede en smuk ramme for at skabe en romantisk dag sammen med sin partner. 

Men er ideerne til, hvordan Valentinsdag skal fejres i Alanya få, har vi har samlet en liste med vores gode råd til en hyggelig dag.

En romantisk middag på Dinner

I anledningen af Valentinsdag har en luksuiøse resturant Dinner i Cikcilli sammensat en lækker menu til deres gæster.

Ønsker du at resevere bord på Dinner i Alanya, kan det gøres på TEL: +90 530 772 6702.

restaurant dinner alanya, alanya dinner, dinner alanya, menu dinner alanya, restauranter alanya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valentinsgaven til hende

Hamam

Når man er i Tyrkiet, er en tur i Tyrkisk bad oblikatorisk.

Det bedste sted at gøre det som kvinde, er hos Bella Donna Life i centrum af Alanya. Bella Donna er et spacenter KUN for kvinder som tilbyder en bred vifte af skønhedsbehandlinger og wellness. I receptionen kan du købe et gavekort, til lige den behandling, du ønsker at forkæle din kvinde med. Se Bella Donnas hjemmeside her.

Smykker

Alanya er en by, hvor der lægger guldsmede på et hvert  gadehjørne. I Tyrkiet er ægte smykker billigere end de er i Danmark, fordi arbejdslønningerne er mindre i Tyrkiet. Det er derfor oplagt at give hende et unikt smykke til Valentine. Vi anbefaler Golden eye og Plaza diamond som troværdige og serviceminded butikker i Alanya

 

Valentinsgaven til ham

Morgenmad med udsigt

Vejen til en mands hjerte går igennem hans mave, og derfor er en perfekt start på valentinesdag ,morgenmad i taurus bjergene med udsigt over Alanya by. Vi anbefaler restaurant Zencefil i Alanya, som servere en stor lækker turkiske morgenmad med udsigt over byen til kun 25 tl. Se Zencefils adresse her.

Gokart

I Tosmur på den anden side af Dim floden ligger Alanyapark Karting, som har  en stor indendørs go kart hal. Banen i hallen er godt opbygget med svære sving. Er manden til fart, så er GoKart uden tvivl en gave han vil blive glad for.

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.