Valentinsdag 2019: Restauranter med romantiske menuer

Valentinsdag er den største årlige fejring af kærligheden.

Har man fornøjelsen af at være i Alanya, har man allerede en smuk ramme for at skabe en romantisk dag sammen med sin partner.

Hvis I gerne vil ud at spise en romantisk menu, i skønne omgivelser, på valentinsdag så kommer her to lækre restauranter som tilbyder unikke Valentins menuer D. 14 februar.

 alanya valentinesdag, valentinesdag alanya, en vie beach, ev restaurant alanya
En vie beach

En Vie Beach restaurant har igen i år designet en romantisk Valentines menu med 5 retter inklusiv velkomst drink, soft drink og kaffe. Menuen kan du nyde sammen med din partner på Valentines dag. Pris pr. person 150 tl.

Mens maden nydes vil der blive spillet musik af bandet Vox og senere Dj Bayram.

Praktisk information:

Telefon : +90 242 511 12 56

Email: Info@enviebeach.com

Facebook: En Vie beach

Adresse: Ahmet Tokuş Blv. 22, 07400 Alanya. Se kort her.

alanya valentinesdag, valentinesdag alanya, en vie beach, zencefil alanya

EV restaurant

EV i centrum af Alanya har designet to forskellige valentinesdags menuer. Delux menuen til 89 tl og Ask-i menuen til 69 tl. Hele aftenen vil der være live musik i restauranten.

Husk at booke bord i forvejen og glem ikke EV har GRATIS PICK UP service.

Praktisk information:

Telefonnummer: +90 242 511 10 51

Facebook: EV restaurant

Adresse: . Se kort her.

Valentins gaven til hende i Alanya

En tur i kvinde Hamam

Når man er i Tyrkiet, er en tur i hamam obligatorisk.

Det bedste sted at gøre det som kvinde, er hos Bella Donna Life i centrum af Alanya. Bella Donna er et spacenter KUN for kvinder som tilbyder en bred vifte af skønhedsbehandlinger og wellness. I receptionen kan du købe et gavekort, til lige den behandling, du ønsker at forkæle din kvinde med. Se Bella Donnas hjemmeside her.

Et smukt Smykker

Alanya er en by, hvor der lægger guldsmede på et hvert gadehjørne. I Tyrkiet er ægte smykker billigere end de er i Danmark, fordi arbejdslønningerne er mindre i Tyrkiet. Det er derfor oplagt at give hende et unikt smykke til Valentine. Vi anbefaler Golden eye og Simge som troværdige og serviceminded butikker i Alanya
Valentins gaven til ham i Alanya

En tur til barberen

Hvis han skal forkøles til valentines dag, så giv han en tur til barberen i Tyrkiet. En flot barbaring og ansigts- og hovedbundsmassage er den perfekte luksus til mænd.

En Alanya Spor Fodboldt trøje

Sidste år åbnede Alanya Spors nye butik i centrum af Alanya, kun et stenkast fra Atatürk statuen. Hvis han er fodboldfan, så er en grøn og orange fodboldt trøje fra Alanya klub en god gave til ham.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.