Nyt fra Alanya

En Vie Beach: Luksus og hygge i Alanya

Med byen måske bedste udsigt ud over Alanyas historiske borg og med kun få meter fra restauranten ned til det smukke turkisblå middelhav, er En Vie Beach Hotel, Lounge og Restaurant en Alanyas smukkeste steder at nyde en varm sommer dag.

Stedet åbnede i 2015 efter en længere renovering og efterfølgende detaljeret indretning. Det er Feridun, Mithat og danske Trine der er de 3 ildsjæle, der for ca. 2 år siden satte sig for at skabe en af Alanyas smukkeste steder. Missionen lykkes hurtigt grundet opbakning fra både lokale, fastboende og turister. I 2016 var der behov for udvidelse, og nabobygningen blev overtaget og indrettet både indvendigt og udvendigt til at passe til stedet ikoniske stil hvor mærke farve og rå materialer er i fokus.

En Vie Beachs stil, fantastiske placering og personalets store smil gør stedet til at af Alanyas bedste til at nyde en god dag.

Har du ikke allerede besøgt En Vie Beach, så må du ikke snyde dig selv for denne oplevelse næste gang du er i Alanya. Stedet tilbyder lækker stor tyrkisk morgenmad, trendy frokostmenuer og aften retter i verdensklasse. Det er naturligvis også muligt bare at nyde en drink mens man daser på stranden og nyder udsigten.

tyrkisk morgenmad, morgenmad fra tyrkiet, mad fra tyrkiet

Arrangementer på En Vie Beach

En Vie Beach er mere en bare god mad og smukke hotelværelser. Hele året rundt arrangeres der løbende arrangementer, som er med til at give stedet liv. Et fast arrangement er stedet Champagne brunch, der serveres hver søndag med ad libitum Champagne og lækker mad. Derudover arrangeres der Salsa aftner, Jazz aftner, Live musik, Bryllupper, Sankt Hans og meget meget mere. På En Vie Beachs Facebook side kan du følge arrangementerne.

Du kan også kontakte En Vie Beach på +242 511 1256 eller se dem på google maps her.

en vie beach, en vie beach alanya

en vie beach, hoteller i alanya,

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.