Nyt fra Alanya

Vil du flytte til Tyrkiet? Sådan opbevare du dine ting i Danmark

Hvis du planlægger at flytte til Tyrkiet?

En flytning til Tyrkiet kræver stor planlægning og at du tager stilling til mange ting.

En af de ting der er vigtig at tage stilling til, er hvad du gør med dine ting i Danmark, når du flytter til Tyrkiet.

Nogle vælger at transportere alle deres møbler, nips og tøj i en container til Tyrkiet. Andre vælger at sælge alle deres ting.

Læs også: Flyt til Alanya – Gode råd fra en der selv har gjort det

Men der er også en tredje løsning, nemlig at opbevare dine ting på et lagerhotel, hvor du månedligt betaler for en lagerrum, hvor dine ting er sikkert opbevaret.

Pelican Self Storage tilbyder lagerhotel i København (reklamelink) som er en nem og problemfri lageropbevaring eller erhvervsopbevaring til alle de ting i hjemmet, som du ikke ønsker at sælge eller fragte til Tyrkiet.

En lagerplads kan være midlertidig løsning, indtil du ved med garanti, at Tyrkiet skal være dit nye hjem eller en længerevarende løsning, for dem der ikke ønsker at fragte alt med sig til udlandet.

Et lagerhotel, som har lager til leje, er de seneste år blevet mere og mere populært blandt danske familier, fordi mange ønsker at gemme deres møbler, billeder, dokumenter eller arvestykker sikkert opbevaret, mens de er udenfor Danmarks grænser.

Læs også: Guide og pakkeliste – Flyt til Alanya

Flyt til alanya, flytter til alanya, hvordan flytter man til udlandet, guide til at flytte til udlandet, guide til at flytte til alanya, guide til at flytte til tyrkiet, hvordan flytter man til alanya, bosat i alanya, fastnolig i alanya, alt om alanya, j.o dreams, feriebolig i alanya, lejlighed i alanya, alanya bosat

Opbevaring for hele familien

Hvis du ikke planlægger at flytte til Tyrkiet, men derimod har problemer med, hvor du skal opbevare kufferter, badedyr og andet udstyr, som kun bliver brugt på rejser, så er et lagerrum også en god løsning.

Måske er dit ferieudstyr ikke nok til at fylde et helt lagerrum, men hvis I er en stor familie, så er et lagerhotel i København også nemt at dele mellem bedste forældre, forældre og voksne børn, som alle ønsker deres ferieudstyr opbevaret, når I ikke er ude og rejse.

Pelican Self Storage (reklamelink) har XL lagerrum på op til 160m2, perfekt til at dele imellem en stor familie.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.