Nyheder

Ferie for alle messen veloverstået i Herning

Ferie for Alle sluttede i søndags MCH Messecenter Herning efter tre dage, hvor næsten hele verden var samlet i Herning til Skandinaviens største feriemesse

Messen bød på besøgsfremgang, netværk, oplevelser og gode tilbud til de mange fremmødte.

ferie for alle 2019, ferie 2019, ferie messe 2019, rejser til alanya, alanya dk, rejser til tyrkiet

Messen bød på 1.131 udstillere og 3.000 ferieeksperter med alt fra camping, golf, safari og charterrejser, blev besøgt af i alt 61.319 personer over messens tre dage.

Messens haller var som altid inddelt i forskellige haller, så gæsterne nemt og hurtigt kunne finde frem til hallen med deres ønskede ferie form.

ferie for alle 2019, ferie 2019, ferie messe 2019, rejser til alanya, alanya dk, rejser til tyrkiet

Hele verden mødtes til Ferie for Alle

Hvad enten man var på udkig efter en campingplads, golfrejse eller en charterferie, havde man som altid rig mulighed for at finde inspiration på Ferie for Alle messen, som er en årlig tradition i Herning.

I Udlandshallen var der masser af aktivitet, og her havde charterselskaberne Sunweb, Suncharter, Århus charter, Mixx Travel, Apollo Rejser, Tui og mange andre travlt hele weekenden med at give de besøgende gode råd og inspiration til deres næste ferie.

ferie for alle 2019, ferie 2019, ferie messe 2019, rejser til alanya, alanya dk, rejser til tyrkiet

Endnu et år med rekord mange udstillere til Ferie for alle

Ferie for alle har udmeldt at der igen i år var rekord mange besøgende til messen.

Ferie for alle messen offentliggjort at 61.319 rejselystne besøgte messen i 2019. I 2018 slog messen også rekord med 60.665 besøgende. Den store succes til messen, betyder også at rigtig mange danskere allerede nu er ved at booke, eller allerede har booket sommerferien 2019, og forhåbentlig betyder der kommer rigtig mange glade danskere til Tyrkiet.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Sol.sunweb.dk - generelt banner

Denne artikel omhandler:

  • Rejser til Alanya
  • Hoteller i Alanya
  • Alanya messe
  • Ferie for alle messe
  • Ferie for alle 2019
  • Ferie for alle 2020

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.