Om Alanya.Dk

Velkommen!

Vi vil gerne ønsker dig hjerteligt velkommen på Alanya.Dk.

Alanya.Dk er det største danske medie om Alanya og Tyrkiet. Vi skriver blandt andet om den tyrkiske kultur, rejser til Alanya, turistattraktioner, nyheder fra Tyrkiet, opskrifter op tyrkisk mad, dansk-tyrkisk parlørs, og  begivenheder og festivaller i Alanya. Alanya.Dk holder altid fokus på den den positive historie.

Du er altid velkommen til at skrive os en email! Vi bestræber os på altid at besvare de mails vi modtager, lige meget hvad de handler om!

Alanya.Dk

Alanya.dk

Om Alanya.Dks magasin

I April 2015 lancerede vi vores 1. Magasin under navnet Alanya.dk. 3 magasiner udkom med navnet Alanya.dk. I 2017 fusionerede vi med Hello Alanya og magasinet skiftede derefter navn til Hello Alanya. Det sidste magasin udkom i 2019 ogsiden her vi været online med alle nyheder.

Bag om Alanya.Dk

Alanya.dk, team, job i Alanya, praktik i alanya

Alanya.Dk ejes af Tea Tougaard og Taner Kilinc.

Tea er uddannet på Teko med speciale i visuel kommunikation. Hun har bygget Alanya.Dk op siden 2014. Udover at lave Alanya.Dk laver Tea Tougaard grafiske og marketings løsninger for lokale og internationale virksomheder.

Tea er den daglige person bag Alanya.Dk. Hun står for alle aftaler, artikler og interviews med danskere på siden. Kontakt hende på tea@alanyadk.dk

Taner er Alanya.dks bogholder og fotograf. Han holder styr på Alanya.dks indtægter og udgifter. Det er også Taner der holder styr på at Alanya.Dk overholder alle regler og love i Tyrkiet.

Alanya.Dks team

Tea og Taner er største delen af Alanya.Dks team, men flere fantastiske personer deltager også i den konstant voksende succes.

Alanya.dks magasin, som går under navnet Hello Alanya bliver skabt i samarbejde med Cindy Olcan. Cindy er journalist og hun har udgivet magasin i Alanya i mere end 10 år. Cindy står bag mange af de interview med de lokale, som er på Alanya.Dks side.

Alanya.Dk modtager også praktikaner, som i kortere eller længere perioder indgår i dagligdagen hos Alanya.Dk. Vi bestræber os altid på at give vores praktikanter praktiske og sjove opgaver, så de får mest muligt ud af deres praktik. Læs mere om praktik nendenfor.

Vil du gerne være en af vores team, eller skrive en artikel til Alanya.Dk? Så skrive en mail til tea@alanyadk.dk

Praktik i Alanya, Tyrkiet

At komme til Alanya/ Tyrkiet  i praktik er en sjov og anderledes måde at gennemføre din praktikperiode. Alanya.Dk har danske værdier i Tyrkiet. Vi kan tilbyde en lang række spændende og udfordrende opgaver, og vi gør vores praktikanter til en del af hverdagen.

Hvis du gerne vil i ulønnet praktik hos Alanya.dk, så skriv en mail til os med dit CV og en motiveret ansøgning.

Vi er åben overfor at modtage praktikanter indenfor mange forskellige brancher, blandt andet branding og marketing, grafisk design, visuel kommunikation, digital konceptudvikling og journalistik.

Hvis du gerne vil i erhvervspraktik (9 og 10 klasse) i Alanya, forventer vi, du har en voksen med på rejsen.

Vi har tidligere modtaget praktikanter fra blandt andet Teko, Via university college og EAMV.

Praktikanter forventes selv at afholde udgifter til kost og logi i Alanya. Alanya.Dk dækker sygeforsikring og udgifter i forbindelse med arbejde. 

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål, ris eller ros.

Kontakt os på Info@alanyadk.dk eller i kontaktformularen

Annoncering og reklamer

Alanya.Dk tjener penge til driften via reklamer, affiliate links, linkbuilding og sponsoreret indlæg.
Vi takker gerne ja tak til et godt samarbejde med virksomheder, hvor produktet eller oplevelsen er et helt perfekt match med vores side og indholdet på Alanyadk.dk.

Vi har i gennemsnit 50.000 besøgende på vores side pr. mdr. Detaljeret statistikker udleveres til annoncører og samarbejdspartnere.

Alle henvendelser skal ske på mail Info@alanyadk.dk eller via kontakt formularen

Copyright

Alle billeder taget af Alanya.dk på Alanyadk.dk og alle tilhørende sociale medier må ikke bruges uden skriftlig tilladelse.

Dette gælder både billeder på hjemmesiden, blog, nyhedsbrev, facebook og instagram.

Overtrædelse af ophavsretten medfører både et erstatningskrav og krav om øjeblikkeligt at fjerne af alle billeder.

Ønsker du at bruge billede, så kontakt os på info@alanyadk.dk

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked

    error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.