Ikamet / Opholdstilladelse

Ikamet, opholdstilladelse i tyrkiet, opholdstilladelse til tyrkiet, Visa kontor alanya, alanya visa kontor, hjælpe til tyrkisk opholdstilladelse
Reglerne for Ikamet, på dansk opholdstilladelse eller visum, kan være kompliceret og svære at gennemskue i Tyrkiet.
Ønsker du ikke at gå igennem processen alene, kan Alanya.Dk hjælpe dig med at søge opholdstilladelse i Tyrkiet.

Alanya.Dk har et grundig og stort kendskab til alle de regler der gælder for at få en opholdstilladelse i Tyrkiet. Derfor tilbyder vi vores service til alle ansøgere.

Note: Du skal have opholdstilladelse i Tyrkiet, hvis du ønsker at opholde dig mere end 90 dage, indenfor en periode på 180 dage. 

Reglene for at få en opholdstilladelse i Tyrkiet, blev i 2015 ændret, og de nye regler kan være svære at gennemskue. Ønsker du hjælp til din ikament / opholdstilladelse / visa ansøgning til ophold i Tyrkiet i mere end 90 dage, er du altid velkommen til at kontakte os.

Pris: Prisen aftales ud fra, hvilken hjælp du ønsker fra os. Du er altid velkommen til at skrive for et uforpligtende tilbud.

Proces: Processen afhænger af, om du er førstegangs søgende, eller skal have dit ikament fornyet. Processen gennemgår vi sammen derefter.

 

Kontakt os her, for hjælp til opholdstilladelse i Tyrkiet

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Vi ser frem til at hjælpe dig med at gøre det små ting nemmere i Alanya.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.