Julemarked 2018: Jul på Alanyas havn

I går blev der for 9. gang af holdt julemarked i Alanya og som altid var det en stor succes.

Julemarkedet i Alanya af holdes i samarbejde med Alanya kommune og Alanya´s udlændinge komité.

Gårsdagens julemarked bød på både regn og solskin i løber af dagen. Men regnen kunne ikke holde de mange fastboende og turister væk fra Alanya´s hygge julemarked, som var velbesøgt fra morgen til aften!

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

På julemarkedet blev der som altid solgt julepynt, julekager,delikatesser, blomster, håndlavet smykker og traditionelt tyrkisk mad.

Afrikansk optræden på den store scene.

På den store scene blev der sunget julesange, og de optrædende inkludere blandt andet Alanyas expat kor, et afrikansk par som sang engelske julesange og en polsk kvinde, som har deltaget i det polske sang program Idol.

Danske Andreas og hans team fra Barrel.
Danske Charlotte Arnboe med hendes store udvalg af mad.

Mange af Alanyas restauranter og butikker samt forskellige organisationer i Alanya havde opstillet boder. Blandt boderne var Charlotte Arnboe, som solgte danske og tyrkiske delikatesser, den dansk ejet bar Barrel, som solgte hotdogs, sodavand og donuts, den nye sveske restaurant “Connection” som solgte svenske delikatesser, den norske sjømanns kirke med kagebord og Let´s dance Acadamy som solgte hjemmebagte kager.

Russerne var som altid velrepræsenteret til julemarkedet, og det anslås til dato at der bor omkring 10.000 russere i Alanya. I de russiske boder var der mulighed for at smage juledelikatesser og høre russisk julemusik.

Alanyas borgmester Adem Murat YÜCEL tog sig god tid til at se julemarkedet og få taget billeder.

Alanyas borgmester besøgte også igen i år julemarkedet. Uheldigvis kom han netop som regnen startede, men det var ikke noget der gik ud over Alanyas smilende borgmester Adem Murat YÜCEL, som blot blev udstyret med en paraply. Borgmesteren tog sig tid til at besøge alle julemarkedets boder og tage fotos med de ejerne af boderne og de mange fremmødte på julemarkedet.

Julemanden havde igen i år rykker sit hjem til Alanya for en dag, så store og små kunne få et foto med ham. Hans kone havde han igen i år glemt derhjemme, men i stedet havde han udvidet rundt om sit hus, så selfier og jule portrætter kunne tages, blandt andet i den opstillet julekane. Som altid var der mange børn og voksne som gerne ville have et foto sammen med julemanden, der jo er fra Tyrkiet.

Hele dagen og aftenen var julemarkedet velbesøgt i Alanya.

Som altid havde Alanya kommune med hjælp fra Alanya udlændinge komité lavet et fantastisk julemarked, hvor stemningen var god, hyggen i top og maden velsmagende.

Pengene fra julemarkedet går som altid til at forbedre forholdene for de handicappede i Alanya.

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.