Nyt fra Alanya

2Base udgiver 2. online magasin om Alanya

Den danske ejendomsmægler 2Base har netop udgivet deres 2. gratis online magasin om Alanya.

Magasinet er lavet i fire forskellige sprog; dansk, engelsk, finsk og tyrkisk. Magasinerne bliver udgivet på hjemmesiden Issuu.

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

2Base online magasin er gratis. Magasinet er en blanding af 2Base facebook indlæg, blog indlæg og boliger fra Alanya. Magasinet er lavet i et interaktivt designet, så det er muligt at f.eks klikke ind på boligen som er vist i bolig annoncerne, og læse nærmere på 2base hjemmeside. Ønsker man ikke at læse det online, er der også mulighed for at downloade magasinet og læse det offline.

Se 2base nye magasin her
Magasinet har fået til tillæg

Sammen med det nye magasin er der også udgivet et tillæg med navnet “Anbefalet af 2Base”. I indlægget anbefales forskellige restauranter i Alanya og omegn.

Se tillægget her
2base blog skriver de følgende om deres anden magasin udgivelse:

Kære alle, Velkommen til 2. udgave af vores online magasin. 

Vi er glade for den velkomst magasinet har fået, og iler derfor med årets første udgivelse. 

Her serverer vi som sædvanlig de bedste historier fra vores blog samt social medier, og krydrer det med flotte boliger og anden relevant information for dig, som følger det tyrkiske boligmarked.

Bagerst i magasinet har vi lavet et tillæg, som vi kalder “Anbefalet af 2Base”. 

Her har vi samlet en liste over steder i og omkring Alanya, som er værd at besøge. Dette har vi gjort uden skelen til om stedet er stort, lille, kendt, ukendt, dyrt, billigt, tyrkisk, internationalt eller står på side 1, 2 eller ingen steder i diverse turistbrochurer.

Eneste kriteria har været, at minimim éen medarbejder hos 2Base har sagt god for stedet.

Vi håber at listen kan inspirere dig til at prøve nye steder, og dermed få endnu flere og bedre oplevelser her i Alanya. Skulle du selv have forslag til steder, som du mener bør være på listen, så hører vi hellere end gerne fra dig.

Hvad krystalkuglen siger om det kommende år er der ingen som ved, og vi kan kun gætte. 

En ting er dog sikkert og det er at vi her hos 2Base ser frem til 2018, hvor vi fejrer 15 år som danskernes foretrukne ejendomsmægler i Alanya.

Hos os er kaffen altid varm og alle altid velkommen til en snak om løst og fast.

Inden du dykker ned i magasinet, vil vi benytte lejligheden til at ønske alle et rigtigt godt nytår og vi håber at se jer alle i Alanya snart.

På vegne af alle os hos 2Base!

Magasinets designer:

Magasinet er designet i samarbejde med Tea Tougaard, som ejer Alanya.Dk og som igennem de sidste 3 år har designet det populære danske og engelske magasin Alanya.Dk / Hello Alanya, som udkommer i fysisk form 2 gange om året.
error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.