FestivallerNyt fra Alanya

Åbning og billeder af kunst udstillingen i Alanya

I går åbnede den 3. Internationale kunst udstilling i Alanya med en flot åbningsceremoni og en stor slået udstilling i Kultur huset.

Før åbnings ceremonien var mange af Alanya internationale indbyggere mødt op, og stemningen var hyggelig og uformel. Snakken gik på mange sprog, blandt andet engelsk, norsk og tysk.

kunst udstilling alanya, alanya kunst udstilling,
Alanya.Dks Partner Cindy Olcan, Norske Tora Lise og formanden fra Alanyas Foreigners Committee Abdullah Karaoğlu.
En international samtale mellem britiske June, ukrainske Monica, thailandske Katea og hendes veninde fra Holland.

Irske Tim og 2 af Alanyas kørerstolsbrugere.
kunst udstilling alanya, alanya kunst udstilling,
Irske Tim og Iianske Rahbia i et glædelig gensyn.

Det er Alanya Kommune og Alanyas Foreigners Committee som arrangerer udstillingen, og inden åbningsceremonien blev der også tid til et gruppe foto af Alanyas Foreigners Committee, hvis medlemmer gør et stort arbejde for Alanya. Alanyas Foreigners Committee er også aktive deltagere i at arrangere julemarkedet hvert år i Alanya.

I år er det 8. gang der er julemarked i Alanya, læs mere om det her.

Alanyas Foreigners Committee.

Omkring kl 14.45 ankom Alanyas borgmester Adem Murat Yücel og efter flere åbningstaler på blandt andet engelsk, tysk, russisk og tyrkisk gik borgmester Adem på talerstolen og bød velkommen.

Tale af Alanyas borgmester Adem Murat Yücel.

Efter åbningstalerne sprang en af kunsterne ud fra mængden for at overrække Borgmesteren et blyantstegnet porttræt af ham.

Borgmester Adem får overrakt et porttræt af sig selv.

Derefter blev båndet klippet/åbnet af de borgmesteren og de øvrige offentlige personligheder og de mange fremmødte gæster fik derefter adgang til udstillingen, som hurtigt blev fuldt op af kunst interesseret fra hele verden. På udstillingen er der 40 kunstnere fra 11 forskellige lande fortæller irske Tim fra Alanyas Foreigners Committee til Alanya.Dk.

Dansk udstiller og besøg fra TV2

Det er i år 3. gang den Internationale kunst udstilling finder sted i Alanya. I 2015 udstillede danske Sanne Tøt og i år udstiller danske Gitte Dam.

Danske udstiller Gitte Dam med hendes Giraf og Løve billeder.

Gitte Dam er den eneste danske udstiller og hun udstiller en blanding af flere af hendes malerier. Før og under udstillingen følger en kameramand fra danske TV2 hende. Han filmer hende til et nyt program, som han til Alanya.Dk fortæller handler om førtidspensionister i Danmark og udlandet.

Gitte Dam og Tv2 kameramand.
Inden udstillingen åbner retter Gitte Dam billederne en sidste gang.
Billeder af udstillingen

[unitegallery Kunst_2017]

Besøg udstillingen

Udstillingen er gratis at besøge og den er åben hele weekenden i Alanyas Kulturhus, i centrum af Alanya, overfor Sushi.Co

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.