Nyt fra Alanya

Svævebanen er åbnet – Se LIVE videoen

I utrolig stilhed er Alanyas svævebanen åbnet. 

Siden maj har Alanya.Dk og Hello Alanya været i tæt kontakt med Borgmester Adem, for at komme med på en af de første turer med den nye svævebane. Lørdag d. 19/8 fik Alanya.Dk en kort besked om svævebanen nu tog imod passagere også smed Chefreadaktør Tea alt hun havde i hænderne, for at besøge svævebanen. 

Til stor glæde og overraskelse var svævebanen rigtigt nok åbnet, og med en meget lille kø var Tea hurtigt oppe i svævebanen. Hele turen blev filmet LIVE på Alanya.Dks facebook side og flere hundrede følgere var inde og følge med i turen, som gik fra Damlatas til Alanyas borg, en kort tur hen af den ad den nybygget gangsti, som er bygget mellem svævebane og derefter ned igen med svævebanen. Undervejs i videoen blev der svaret på spørgsmål fra de mange seere, og dagens uundgåeligt helt store spørgsmål omhandlede prisen.

Ikke alt gik helt som det skulle

Alt nyt har “børnesygedomme” og mens der absolut intet var at sætte en finger på byggeriet af svævebanen eller sikkerheden, så drillede billetscanneren. Det betød Tea måtte hoppe omkring billetscanneren, og på hjem turen igen gå omkring. Den lille fejl gav til gengæld mulighed for at hilse på flere af de utrolig søde og meget hjælpsomme ansatte, som er blevet ansat ved svævebanen.

Den første livevideo med lyd

Ved Alanya.Dk har vi tidligere lavet LIVE videoer på vores Facebook side, når der har været specille begivenheder i Alanya, men aldrig tidligere lavet Live videoer hvor vi også snakkede. Derfor blev videoen af svævebanen Alanya.dks første LIVE video med audio.

Se videon her:

Praktiske informationer om svævebanen

Tur/retur billet 20 tl pr. person. (10 tl for studerende)

Ledningslængde: 830 m.

Antal kabiner: 10

Hastighed: 5 m/sek.

Højeste punk over havet: 161 meter.

Turens tid: 5 min.
error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.