BørnefamilierGratis seværdighederNyt fra AlanyaSeværdigheder

Seværdighed i Alanya: Dim Cay floden

Dim Cay i Tosmur er et populært og skønt sted at spise.

Dim Cay-floden er en naturlig perle, der strømmer gennem det storslåede bjerglandskab og tilbyder en unik oplevelse for naturelskere og dem som ønsker en kølig dag nær vandet.

Langs floden Dim Cay ligger der masser af hyggelige restauranter, med større eller mindre vandland, så man kan svømme en tur i det kolde bjerg vand.

Vandet i Dim Cay kommer fra Konyas højsletter, og efter at have løbet 200 kilometer syd på munder det ud i middelhavet i Tosmur, øst for Alanya. Floden forsyner Alanya og omegns huse med vand og stabil elektricitet.

Dim Cay er det perfekte sted, hvis man gerne vil væk fra byens travlhed, den ekstreme sommervarme og nyde lækker mad i naturen. Alle restauranterne langs floden serverer overdådig tyrkisk morgenmad, frisk fanget fisk og lækker traditionel tyrkisk mad. Man kan nyde sin mad på små ”tømmerflåder” ude på vandet.

Om søndagen er Dim Cay også et populært sted for tyrkerne at holde piknik og slappe af sammen med deres familier.

Der findes et stort udvalg af forskellige Dim Cay restauranter, som starter efter de mange frugt plantager og fortsætter helt op til dæmningen. Alle har sin favorit men kvaliteten og udvalget af mad er meget ens på størstedelen af dem. Den store forskel ligger i, hvilke aktiviteter stederne tilbyder fra legepladser til store swimmingpools.

Har man adgang til fiskeudstyr, er floden også det perfekte sted for lystfiskeri.

Dim Cay ligger 8 km fra Alanya centrum. I kan enten leje en bil, tage en taxi eller tage bus nr. 10. Bus nr. 10 kører helt ud til restauranterne ved dæmningen, så i behøver ikke stige af ved den første restaurant.

Mange oplevelser i området

I området omkring Dim floden er der også mulighed for at opleve meget mere end bare floden, du kan f.eks

upside down villa alanya, alanya upside down villa, reverse villa alanya, reverse house alanya, seværdigheder i alanya, alanya seværdigheder, oplevelser i alanya, seværdigheder for børn i alanya, alanya seværdigheder for børn

Du finder Dim Çay floden i Alanya her

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Sol.sunweb.dk - generelt banner

Denne artikel omhandler:

  • Restauranter i Alanya
  • Alanya seværdigheder
  • Seværdigheder i Alanya
  • Oplevelser i Alanya
  • Dim Cay floden Alanya
  • Floden i Alanya
  • Alanya Dim Floden
  • Tosmur i Alanya

PIN IT!

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.