Busruterne i Alanya inkl. stoppesteder

En billig og hurtig måde at komme rundt i Alanya på, er med bybussen.

I Alanya er det nemt at komme frem og tilbage med bybussen. Busserne dækker alle områder af Alanya og kører fra tidlig morgen til sen aften.

Prisen for at kører med Alanyas bybusser

Du kan enten enten betale kontant i busserne, købe et elektronisk buskort som hedder Kentkart, bruge kontantløs funktionen på dit kreditkort eller bruge et mobile cart fra kentkartmobile appen.

Et elektronisk Kentkart (buskort) kan købes ved forhandlere som skilter med det og de samme forhandlere kan fylde penge på det elektroniske buskort. Buskortene er ikke personlige og du kan betale for flere passagerer med det samme kentkart. Download oversigten over Kentkart forhandlere i Alanya her.

Turen koster det samme, lige meget hvor længe du kører med bussen. Skifter du bus, skal du betale igen. Du får ikke en busbillet i bussen.

Alanya rutebiler, bus til Mahmutlar, bus mellem Mahmutlar og Alanya, Alanya Dolmus bus, Busserne i Alanya
Priserne for bybusserne i Alanya 2023:

Kentkart: 8,50 tl

Kontaktløs betaling med kreditkort: 8,75 tl

Kontakt betaling i bussen: 1 tur: 11,25 – 2 ture: 22,50 tl (tag venligst ikke store sedler med i bussen, da det ikke er sikkert chaufføren kan veksle)

Kentkart Alanya, Alanya kentkart, buskort til Alanya busser, bybusserne i Alanya, Alanya bybusser, elektronisk buskort Alanya, Alanya elekstronisk Kentkart

Fyld penge på dit kentkart elektronisk

Det er muligt at holde øje med og fylde på dit kentkart via appen kentkartmobile. Appen er på engelsk. Det kræver at tyrkisk telefonnummer at oprette sig som bruger.

Når du har opretter dig på appen, skal du indtaste nummeret på dit kentkart. Derefter kan du holde øje med, hvor meget du har tilbage på kortet og fylde flere penge på kortet.

På Kenkartmobile appen kan du også lave et Mobile cart (mobilt buskort), som fungere via en QR kode. Kortet koster 11,50 tl at oprette og krævet at du sætter minimum 20 tl ind ved oprettelse. Du kan bruge et dansk kreditkort/dankort til at oprette et Mobile cart.

Find et busstoppested

Mange turister i Alanya husker tiden, hvor man blot vinkede til bussen også stoppede den.

Den tid er dog ovre og i dag stopper busserne kun ved stoppestederne. Busstoppestederne er enten markeret med et D på en blå tavle eller som et busskur, identisk til dem vi kender i Danmark. På Kentkartmobile appen kan du se dit nærmeste stoppested.

Alanya rutebiler, bus til Mahmutlar, bus mellem Mahmutlar og Alanya, Alanya Dolmus bus, Busserne i Alanya
Bybus nummer 10 kører fra Alanya centrum til Dim Cay floden, som er en af de mest populære seværdigheder i Alanya.

Tag bybussen til Alanyas seværdigheder

Du kan tage bybussen til mange af Alanyas seværdigheder.

Bus nr. 4: Kører til Alanya borgen.

Bus nr. 8: Kører til Tepe og I Love Alanya skiltet.

Bus nr. 10: Kører til Dim Cay floden og Upside down huset.

Bus nr. 12: Kører til Oba Cay floden.

Mange bybusser kører også til Fredags bazaren og Alanyum. Se hvilke i oversigten nedenfor.

Download Alanya.Dks bybus oversigt

(Gratis til personligt brug. I alle andre forbindelser, skal du have Alanya.Dks tilladelse til at bruge vores oversigt over bybusserne)

Alanya bus oversigt på dansk

For at gøre det nemmere for dig, at være turist i Alanya, har vi designet bybus oversigten i den kronologisk rækkefølge som bussen kører. Vi har oversat vigtige punkter på ruterne til dansk, så oversigten er nemmere at benytte.

Alanya bybusser, bybusser alanya, busruter alanya, alanya busruter, bussen i alanya, alanya bussen, Bus ruter alanya, bus til Dim Cay, bus til borgen,

 Downloade busruterne for Alanya på dansk her

Alanya bus oversigt i original format

Hvis du foretrækker at benytte den originale bus oversigt som den er blevet frigivet fra kommunens side, så kan du downloade den her. I denne oversigt står alle navne på tyrkisk.

Alanya bybusser, bybusser alanya, busruter alanya, alanya busruter, bussen i alanya, alanya bussen, Bus ruter alanya, bus til Dim Cay, bus til borgen,

 Downloade busruterne for Alanya på tyrkisk her

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Busserne i Alanya
  • Priserne for bussen i Alanya
  • Kentkart Alanya
  • Alanya bybus
  • Alanya bybus kort
  • Busruterne i Alanya

 

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.