Upside Down Villa ved Dim Cay

Alanya har fået en ny sjov seværdighed: Upside Down Villa

I alt sin simpelhed, og som navnet angiver, et hus der vender på hovedet. 

Inde i huset er alle genstande og møbler limet fast i loftet, hvilket giver mulighed for at tage sjove ferie billeder, hvor det ligner du står på hovedet.
Upside Down Villa er 100 m2 stort fordelt på 2 etager. I stueetagen er entreen og et farverigt børneværelse. På 1. salen er der køkkenalrum med stue og køkken, et soveværelse og et badeværelse. Alle værelserne er indrettet farverigt og med mange genstande og hjørner til at tage billeder i.

I stuen er der opstillet en hjørne sofa, et fjernsyn, et tv med fjernbetjening, en støvsuger og en telefon. I køkkenet ses almindeligt køkken udstyr som køleskab, ovn og elkedel. I soveværelset er der opstillet en dobbeltseng, et skab og et makeup bord. På badeværeslet er der håndvask, toilet og bad.

På stueetagen er børneværelset, som er farverigt indretttet med legetøj og stole.

På tyrkisk heder huset Klas Ters Ev. Huset ligger lige ved siden af Klas piknik ved Dim Cay floden tæt ved den nedre del af dæmningen.

Alanya.Dk har besøgt Upside Down villa i Alanya

Tilbage i april skrev Alanya.Dk denne artikel om huset, som dengang blev forventet åbnet indenfor 1 uge. Den tidsplan blev dog ikke overholdet.

I starten af denne uge åbnede huset til gengæld deres døre for offentligheden. Billetprisen for at komme ind i huset er 15 tl pr person, og derefter kan man gå foto-amok i de 4 farverige rum, samt tage sjove feriefotos og selfies foran huset.

Alanya.Dks chefredaktør Tea Tougaard har besøgt “på hovedet huset”. På Alanya bloggen har hun skrevet om sine oplevelser i Upside Down villaen. Læs indlægget her.

upside down villa alanya, alanya upside down villa, reverse villa alanya, reverse house alanya, seværdigheder i alanya, alanya seværdigheder, oplevelser i alanya, seværdigheder for børn i alanya, alanya seværdigheder for børn

upside down villa alanya, alanya upside down villa, reverse villa alanya, reverse house alanya, seværdigheder i alanya, alanya seværdigheder, oplevelser i alanya, seværdigheder for børn i alanya, alanya seværdigheder for børn
Praktiske informationer:

Pris: 15 tl pr. person

Åbningstider: Hverdag fra 08.30- 23.00

Telefon: +90 507 940 32

Facebook: Klas Tersvilla

Placeringen af det nye reverse house:

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.