BørnefamilierSeværdigheder

Seværdighed: Upside Down House ved Dim Cay

Ved Dim Cay i Alanya finder du Upside Down House

I alt sin simpelhed, og som navnet angiver, et hus der vender på hovedet. 

Huset åbnede i 2018 ved Klas Picnic tæt på dæmningen ved Dim Cay i Tosmur. I 2018 var huset gult, men i dag er det lyserød udvendigt. Indvendigt er huset fuldt med farver og mønstre.

Læs også >> Seværdighed i Alanya: Dim Cay floden

Huset, der står på hovedet

Inde i huset er alle genstande og møbler limet fast i loftet, hvilket giver mulighed for at tage sjove ferie billeder, hvor det ligner du står på hovedet.

Upside Down Villa er 100 m2 stort fordelt på 2 etager. I stueetagen er entréen og et børneværelse med som er farverigt indrettet med legetøj og stole. På 1. salen er der køkkenalrum med stue og køkken, et soveværelse og et badeværelse. Alle værelserne er indrettet farverigt og med mange genstande og hjørner til at tage billeder i.

I stuen er der opstillet en hjørne sofa, et fjernsyn, et tv med fjernbetjening, en støvsuger og en telefon. I køkkenet ses almindeligt køkken udstyr som køleskab, ovn og pander. I soveværelset er der opstillet en dobbeltseng, et skab og et makeup bord. På badeværelset er der håndvask, toilet og bad.

I huset kan man gå foto-amok i de 4 farverige rum, som giver mulighed for at tage sjove feriefotos og selfies.

På tyrkisk heder huset Klas Ters Ev. Huset ligger lige ved siden af Klas piknik ved Dim Cay floden tæt ved den nedre del af dæmningen.

Læs også >> Alanyas nye Upside down Villa: Endnu en tur på hovedet!

upside down villa alanya, alanya upside down villa, reverse villa alanya, reverse house alanya, seværdigheder i alanya, alanya seværdigheder, oplevelser i alanya, seværdigheder for børn i alanya, alanya seværdigheder for børn

Praktiske informationer om Upside down huser

Pris: 60 tl / 3 dollars for voksne. 40 tl / 2 dollars for børn (juli 2023).

Telefon: +90 507 940 32

Adresse for Upside Down house Alanya: Akçatı, Dim Çayı Tüneli, 07400 Alanya/Antalya

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Sol.sunweb.dk - generelt banner

Denne artikel omhandler:

  • Seværdigheder i Alanya
  • Upside down house Alanya
  • Dim Cay i Alanya
  • Oplevelser i Alanya
  • På hovedhuset i Alanya

PIN IT!

upside down villa alanya, alanya upside down villa, reverse villa alanya, reverse house alanya, seværdigheder i alanya, alanya seværdigheder, oplevelser i alanya, seværdigheder for børn i alanya, alanya seværdigheder for børn

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.