Gratis seværdighederNyhederNyt fra AlanyaSeværdigheder

Bazar i Alanya (Markedsdage i Alanya)

Når du besøger Aanya bør du også besøge en af byens markeder, som hver der er opstillet forskellige steder i Alanya.

Markederne byder på frisk frugt og grønt hver dag, hele året rundt.

Der er bazar / marked i Alanya forskellige bydele på følgende dage:

Mandag: Oba og Okurcalar 

Tirsdag: Markedshallerne i centrum (kendt som Balık bazar) og Mahmutlar 

Onsdag: Kestel, Konakli og Avsallar

Torsdag: Tosmur

Fredag:  Alanya Centrum (kendt som Cuma Pazar), Gasipasa, Kargicak og Okurcalar

Lørdag: Cikcilli og Mahmutlar Centrum

Søndag: Alanya ved 35 meter vejen

Markeder i Alanya, alanya markeder, markedsdage i Alanya, alanya markedsdage, grøntsagsmarked i Alanya, shopping i Alanya, Alanya shopping, Bykort over Alanyas Bazarer, bykort over bazar, bykort over bazar alanya, bykort over alanya, Bazar i alanya, bazar alanya, hvor er der bazar i alanya, hvilke dage er der bazar i alanya.

Du kan gratis downloade vores bykort over Alanyas Bazarer /markeder her

Download: Alanya.Dk bykort over markederne

 Læs også: Grønsager og frugter på Tyrkisk

Gå på marked i Alanya

At gå på bazar i Alanya er en oplevelse, som alle bør opleve i Alanya.

På Alanyas mange bazarer forhandles der alt fra grønsager til underbukser. Det er her, det er muligt, at finde det store udvalg af kopivarer, købe håndlavet luksus, eller spare mange penge på sine madindkøb.

Sæsonens frugt og grønt er altid tydelig på markederne. De har altid er i store mænger ved mange boder, som konkurrerer om at have den bedste pris, så de ikke skal slæbe deres varer med hjem igen, når bazaren lukker. Det er IKKE velset at prutte om prisen på frugt og grønt.

Tilgengæld er det MEGET almindeligt at prutte om prisen på tøj, sko og tasker. Normalt kan man få prisen pruttet ned med ca. 30-50%. Husk dog prut ikke om prisen med en sælger hvis du ikke er interesseret i at handle. Man bør ikke prutte om prisen for fornøjelsens skyld.

Det er en god ide at have småpenge med når man går på marked i Alanya. Det anbefales altid at betale med lige penge hvis man har det. På frugt og grønt bazaren sælges varene efter kilo eller stykket. Som regel er det kilo prisen, med mindre der står Tane, som betyder stykket på Tyrkisk.

På bazaren er der mulighed for at gøre nogle gode køb, f.eks. på friske krydderier som karry, grill mix eller hele muskatnødder. Der findes også et stor udvalg af blomster- og krydderurt te. Krydderier og te er toldfrit at indfører i Danmark. Læs toldreglerne her.

 Læs også: Den bedste falafel i Alanya

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.