Nyheder

Gode råd mod myg i Alanya

Sæsonen for myg er for alvor i gang i Alanya.

Og de uheldige der tiltrækker myggene, får mange kløende stik.

Danske aviser skriver ofte artikler om at undgå myg, men råd som ”undgå at svede” og ”gå ikke i shorts”. Alle råd som er umulige at følge i Alanya.

Derfor har vi lavet en liste med gode råd mod myg i Alanya, som er muligt at følge på ferien.

Læs også >> Tyrkiske fisk, shopping og parlør

gode råd mod myg, gode råd mod myg i Alanya, alanya myg, er der myg i alanya, undgå myggestik, undgå myg på ferien, undgå myg. myg i alanya, myg i tyrkiet
Gode råd mod myg i Alanya

– Myg bliver tiltrukket af lys, så husk, at slukke lyset om aftenen, hvis det er muligt.

– Brug ventilator eller aircondition. Ventilatorer, der konstant drejer rundt, er nemlig en rene dødsfælde for myggene. Og myg hader den kolde luft fra airconditions.

– Et tyrkisk rygte siger at krydderurter kan holde myggene på afstand, så prøv at have en oregano eller basilikum plante stående i de forskellige rum i dit hjem.

– På apoteket kan der købes myggespray. Sinkow er det mest populære myggemiddel som kan fås i både spray og elektronisk udgave.

– Gå i lyst tøj. Hvis du går i lyst tøj, bliver du svære at se for myggene og chancen for stik bliver derfor mindre.

– Skær ned for alkoholen. Flere studier har bevist, at alkoholindtagelse kan tiltrække myggene. Hvorfor ved man endnu ikke, men vil man gerne undgå stik så skær ned på alkoholen.

– Skal du være i Alanya i længere tid, ville det være en god ide at anskaffe sig et myggenet til at sove under om natten eller få myggenet installeret på døre og vinduer.

– Vask dine fødder ofte. Myg kan tilsyneladende godt lide sure tæer og hvis du vasker dem ofte, og dermed mindsker lugten af sure tæer, så er din chance for at få myggestik også mindre.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Gode råd mod myg
  • Sådan undgår du myg
  • Myg i Alanya
  • Myg i Tyrkiet

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.